Huis kopen? 1 woningen gevonden

1 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Dorpsstraat 51 te Den Horn open huis

  Dorpsstraat 51

  € 465.000

  9832PC, Den Horn

  Geschakelde woning van 306 m²

  Aan rustige weg, In centrum, Landelijk gelegen

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00


Huis kopen in Den Horn

Wilt u een huis kopen in Den Horn? Zoek dan in Den Horn en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Den Horn, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Den Horn, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Den Horn

Het komt veel voor dat iemand die in Den Horn een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Den Horn en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Den Horn

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Den Horn gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Den Horn? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Den Horn? Bekijk dan de koopwoningen in Den Horn bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Den Horn!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aduard, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Delfzijl, Den Andel, Den Horn, Eenum, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Midwolda, Musselkanaal, Niehove, Oostwold, Opende, Roodeschool, Sappemeer, Scharmer, Scheemda, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vlagtwedde, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zuidhorn