Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Achterschouffert 67 te Eygelshoven

  Achterschouffert 67

  € 265.000

  6471VB, Eygelshoven

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 138 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Berghofstraat 77 te Eygelshoven

  Berghofstraat 77

  € 85.000

  6471ED, Eygelshoven

  Appartement van 72 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Eygelshoven

Wilt u een huis kopen in Eygelshoven? Zoek dan in Eygelshoven en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Eygelshoven, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Eygelshoven, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Eygelshoven

Het komt veel voor dat iemand die in Eygelshoven een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Eygelshoven en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Eygelshoven

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Eygelshoven gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Eygelshoven? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Eygelshoven? Bekijk dan de koopwoningen in Eygelshoven bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Eygelshoven!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Bunde, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Hulsberg, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Meterik, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Nieuwstadt, Nunhem, Nuth, Reuver, Roermond, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem, Ysselsteyn