Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Keizershof 33 te Molenhoek

  Keizershof 33

  € 295.000

  6584CE, Molenhoek

  2-onder-1-kapwoning van 143 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Johan van Kleefstraat 16 te Molenhoek

  Johan van Kleefstraat 16

  € 259.000

  6584AM, Molenhoek

  2-onder-1-kapwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Chopinstraat 9 te Molenhoek verkocht o.v.

  Chopinstraat 9

  € 385.000

  6584EJ, Molenhoek

  2-onder-1-kapwoning van 147 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving


Huis kopen in Molenhoek

Wilt u een huis kopen in Molenhoek? Zoek dan in Molenhoek en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Molenhoek, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Molenhoek, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Molenhoek

Het komt veel voor dat iemand die in Molenhoek een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Molenhoek en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Molenhoek

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Molenhoek gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Molenhoek? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Molenhoek? Bekijk dan de koopwoningen in Molenhoek bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Molenhoek!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Bunde, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Hulsberg, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Meterik, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Nieuwstadt, Nunhem, Nuth, Reuver, Roermond, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem, Ysselsteyn