Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Spoorlaan 15 te Abcoude verkocht

  Spoorlaan 15

  € 439.000

  1391SZ, Abcoude

  Tussenwoning van 149 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Kerkstraat 13 te Abcoude verkocht

  Kerkstraat 13

  € 350.000

  1391HB, Abcoude

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 105 m²

  In centrum

 • Hoofdfoto Starnheim 3 te Abcoude

  Starnheim 3

  € 450.000

  1391RV, Abcoude

  Tussenwoning van 133 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Abcoude

Wilt u een huis kopen in Abcoude? Zoek dan in Abcoude en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Abcoude, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Abcoude, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Abcoude

Het komt veel voor dat iemand die in Abcoude een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Abcoude en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Abcoude

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Abcoude gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Abcoude? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Abcoude? Bekijk dan de koopwoningen in Abcoude bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Abcoude!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Abcoude, Amerongen, Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Groenekan, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leusden, Loenen aan de Vecht, Lopik, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nigtevecht, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zeist


menu