Hoe werkt Verkoop Actief?

Niemand kent jouw huis zo goed als jij. Je kunt de bezichtigingen dus ook best zelf. Zo bepaal jij wanneer je kijkers over de vloer krijgt en bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Wij helpen je ondertussen natuurlijk wel gewoon met alle andere belangrijke zaken en juridische rompslomp. Je moet het ook weer niet moeilijker maken dan het is.

Dit zijn de stappen:

1. We doen de woningopname én juridische check

Je huis verkopen begint met de woningopname. Een lokale taxateur komt langs om jouw huis helemaal in kaart te brengen. Al onze mensen zijn lid van de NVM en volledig op de hoogte van de markt in jouw buurt. Ondertussen is ons team van makelaars en juridische specialisten achter de schermen ook al druk bezig om de verkoop tot in de puntjes voor te bereiden.

2. Zorgen ervoor dat jouw huis perfect voor de dag komt

Voor een succesvolle verkoop kun je eigenlijk niet zonder goede foto’s en plattegronden. Daarom komt onze fotograaf bij je langs om jouw huis vanuit alle hoeken perfect vast te leggen. We meten dan gelijk ook het hele huis in. Met een laserscanner, dus supernauwkeurig! Het resultaat is een professionele set foto’s, plattegronden en een officieel meetrapport, gebaseerd op de NEN2580-norm, van jouw huis. Handig, omdat potentiële kopers daar vaak om vragen.

Dit doet onze fotograaf

3. De juiste strategie en je huis op funda

Juist in deze tijd maak je het verschil met een goede verkoopstrategie. Welke prijs kun je vragen? Hoe zet je jouw huis in de markt? Onze makelaars helpen je met de verkoopmethode die het best bij jou past. Wij schrijven het NVM-zoekersbestand aan en publiceren jouw huis op funda. Zo kan niemand meer om jouw huis heen!

4. Tijd voor bezichtigingen en onderhandelingen!

Als zelfdoener doe je zelf de bezichtigingen. Logisch, niemand kent jouw huis zo goed als jij. Via jouw persoonlijke omgeving op makelaarsland.nl ontvang je een melding als er mensen in jouw huis geïnteresseerd zijn. Je plant een bezichtiging wanneer het jou en de kopers uitkomt en leidt ze zelf rond. Is er een bod? Dan gaat jouw makelaar meteen aan de slag om de beste prijs te realiseren.

Kan Makelaarsland dit voor mij doen?

5. De koopovereenkomst en afhandeling

Is er na een bieding overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dan stelt jouw makelaar, samen met onze juridische afdeling, de koopovereenkomst op. De inspectie, de sleuteloverdracht en het passeren van de akte bij de notaris, doe je zelf. Maar, natuurlijk kun je ons altijd even bellen als er wat is. We houden tijdens de afhandeling van de verkoop een oogje in het zeil. Pas als jij helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

 

Ben je benieuwd of Verkoop Actief iets voor jou is?

Ja, ik wil iemand spreken

Ik wil eerst meer lezen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.