Hoe werkt Verkoop Gemak?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je de verkoop van je huis liever helemaal aan een makelaar overlaat. Je bent superdruk, of je hoofd staat er niet naar.

Dan ben je een echte Latendoener. Je wil geen gedoe, maar ook niet teveel betalen. Dat kan. Jouw persoonlijke Makelaarsland agent regelt alles en je betaalt gewoon een vast tarief, wat je huis ook waard is. Laat het maar aan ons over!

Dit zijn de stappen:

1. We doen de woningopname én juridische check

Je huis verkopen begint met de woningopname. De lokale Makelaarsland Agent komt langs om jouw huis helemaal in kaart te brengen. Onze mensen zijn lid van de NVM en kennen jouw buurt op hun duimpje. Ondertussen gaan op ons kantoor onze juridische specialisten aan de slag om de verkoop tot in de puntjes voor te bereiden.

2. Zorgen ervoor dat jouw huis perfect voor de dag komt

Voor een succesvolle verkoop kun je eigenlijk niet zonder goede foto’s en plattegronden. Daarom komt onze fotograaf bij je langs om jouw huis vanuit alle hoeken perfect vast te leggen. We meten dan gelijk ook het hele huis in. Met een laserscanner, dus supernauwkeurig! Het resultaat is een professionele set foto’s, plattegronden en een officieel meetrapport, gebaseerd op de NEN2580-norm, van jouw huis. Handig, omdat potentiële kopers daar vaak om vragen.

Dit doet onze fotograaf

3. De juiste strategie en je huis op funda

Juist in deze tijd maak je het verschil met een goede verkoopstrategie. Welke prijs kun je vragen? Hoe zet je jouw huis in de markt? Jouw Agent adviseert je de verkoopmethode die het best bij jouw huis past. Wij schrijven het NVM-zoekersbestand aan en zetten jouw huis op funda. Eenvoudiger wordt het niet.

4. Tijd voor bezichtigingen en onderhandelingen!

Als Latendoener geef je ook de bezichtigingen liever uit handen. Geen probleem. Jouw Agent regelt het allemaal van A tot Z. En al onze Agents zijn zeer doorgewinterde onderhandelaars. Dus is er een bod op jouw huis gedaan? Dan gaan we door, totdat we de beste prijs en voorwaarden voor jouw huis hebben afgesproken. Uiteraard houden we je voortdurend op de hoogte, maar je kunt het verder aan ons overlaten. Makkelijk zat!

De rondleidingen kan ik zelf wel!

5. De koopovereenkomst en afhandeling

Hebben we een deal? Gefeliciteerd! Jouw Agent stelt samen met onze juridische afdeling de koopovereenkomst op. Ook regelen wij de inspectie, de sleuteloverdracht en het passeren van de akte bij de notaris. Daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Pas als alles helemaal in orde is, zit ons werk erop. Ben je blij met het resultaat? Vertel het gerust verder!

Ben je benieuwd of Verkoop Gemak iets voor jou is?

Ja, ik wil een iemand spreken

Ik wil eerst meer lezen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.