Jouw <strong>makelaar</strong>
Jouw makelaar

  • geeft het scherpste vraagprijsadvies
  • kiest de slimste verkoopstrategie
  • is een ervaren onderhandelspecialist

Jouw makelaar is 100% op de hoogte van jouw verkoopsituatie en rust niet tot hij of zij de allerbeste prijs voor jouw huis heeft gekregen!

Ontmoet de makelaars

De lokale <strong>taxateur</strong>
De lokale taxateur

Als je kiest voor Verkoop Actief komt de taxateur bij jou thuis voor de woningopname. Hij of zij is werkzaam bij jou in de buurt en is volledig op de hoogte van de huizenmarkt en huizenprijzen in jouw wijk.

Dit doet jouw taxateur

Even kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Jouw Makelaarsland <strong>adviseur</strong>
Jouw Makelaarsland adviseur

De adviseur is de eerste uit het team waar je contact mee hebt. Dit team is de schakel tussen jou en de andere experts. Ze hebben een brede kennis van 'makelaarszaken' en zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Maak kennis met de adviseurs

De deskundige <strong>jurist</strong>
De deskundige jurist

  • controleert het eigendomsbewijs
  • vraagt uittreksel kadaster aan
  • maakt koopovereenkomst op
Bekijk de rol van jouw jurist

De professionele <strong>fotograaf</strong>
De professionele fotograaf

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. En een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto’s van jouw huis. Niet alleen maakt de fotograaf een prachtige fotoreportage van jouw huis, ook maakt hij 360º foto’s, een video én hij maakt een officieel meetrapport waarop 2D en 3D plattegronden worden gebaseerd.

Meer over de fotografen

Alles uit handen geven?

Dat kan! Onze lokale Makelaarsland Agents nemen al het werk uit handen, dus ook de bezichtigingen. Zeker een goede keuze als de verkoop voor jou emotioneel is, of als je het spannend vindt om mensen rond te leiden. En natuurlijk niet te vergeten voor iedereen die het simpelweg te druk heeft. Jouw Agent is altijd in de buurt en komt eerst persoonlijk bij jou thuis om kennis te maken. Inmiddels is ons Makelaarsland Agent Netwerk in verschillende regio's in Nederland actief en we blijven uitbreiden! Wil je weten of er een Agent in jouw regio actief is? Vraag een informatiegesprek aan.

Bel mij voor meer informatie

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.