Makelaar en vastgoedadviseur
Makelaar en vastgoedadviseur

  • geven het scherpste vraagprijsadvies
  • kiezen de slimste verkoopstrategie
  • zijn ervaren onderhandelspecialisten

Onze makelaars en adviseurs zijn 100% op de hoogte van jouw situatie en rusten niet totdat zij de allerbeste deal voor jou hebben gekregen!

Ontmoet onze makelaars en vastgoedadviseurs

Makelaarsland Agent of taxateur
Makelaarsland Agent of taxateur

Voor de woningopname komt er een Makelaarsland Agent of taxateur van de Taxatheek bij je thuis voor de woningopname. Beiden zijn werkzaam bij jou in de buurt en volledig op de hoogte van de huizenmarkt en huizenprijzen in jouw wijk.

Dit doet een Agent of taxateur tijdens de woningopname

Even kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Adviseur
Adviseur

De adviseur is de eerste uit het team waar je contact mee hebt. Dit team is de schakel tussen jou en de andere experts. Ze hebben een brede kennis van 'makelaarszaken' en zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Maak kennis met de adviseurs

Juridisch medewerker
Juridisch medewerker

  • controleert het eigendomsbewijs
  • vraagt uittreksel kadaster aan
  • maakt koopovereenkomst op
Bekijk de rol van onze juridische medewerkers

Fotograaf
Fotograaf

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. En een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto’s van jouw huis. Niet alleen maakt de fotograaf een prachtige fotoreportage van jouw huis, ook maakt hij 360º foto’s, een video én hij maakt een officieel meetrapport waarop 2D en 3D plattegronden worden gebaseerd.

Meer over de fotografen

Alles uit handen geven?

Dat kan! Onze lokale Makelaarsland Agents nemen al het werk uit handen, dus ook de bezichtigingen. Zeker een goede keuze als de verkoop voor jou emotioneel is, of als je het spannend vindt om mensen rond te leiden. En natuurlijk niet te vergeten voor iedereen die het simpelweg te druk heeft. Jouw Agent is altijd in de buurt en komt eerst persoonlijk bij jou thuis om kennis te maken. Inmiddels is ons Makelaarsland Agent Netwerk in verschillende regio's in Nederland actief en we blijven uitbreiden! Wil je weten of er een Agent in jouw regio actief is?

Vind de agent bij jou in de buurt

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.