Huis kopen mét een beetje hulp

Als je een huis gaat kopen, is het soms wel fijn als er iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Die weet waar je op moet letten, en jij dan dus ook. Handig! Maar je wil daar ook weer niet teveel geld aan kwijt zijn. Voor de Zelfdoeners houden we het daarom makkelijk én betaalbaar. We kijken op afstand mee en helpen met de technische en juridische rompslomp. Jij gaat zelf naar het huis kijken, doet de biedingen en voert de onderhandelingen. En als de deal rond is, helpen wij je met de afhandeling. Simpel.

 • Goed begin, het halve werk

  Heb je een huis op het oog, dan beginnen we met een woninganalyse. We vergelijken het met soortgelijke woningen in de buurt, die ook recent verkocht zijn. Ook helpen we met het openingsbod. Zo zie je niets over het hoofd.

 • Onderhandelen als een pro

  We adviseren je vooraf hoe jij het best de onderhandelingen kunt ingaan. Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Contact met de verkopend makelaar heb je zelf, als een echte pro!

 • Tekenen zonder stress

  Overeenstemming bereikt? Dan checken wij de koopovereenkomst. Zo weet je zeker dat alles klopt en de afspraken goed zijn vastgelegd. Jij hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. Dat is kopen zonder zorgen.

Hoe werkt Aankoop Actief?

 1. Zoeken en bezichtigen

  Ongetwijfeld struin je alle huizensites al af. Download ook de Makelaarsland app. Dan ontvang je als eerste het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. En heb je een huis gespot? Dan is het tijd voor een bezichtiging. Die doe je zelf. Wil je meer weten over waar je op moet letten en wat je moet vragen? Dan zit één van onze aankoopcoaches voor je klaar. Gewoon om even te sparren, als dat nodig is.

 2. Woninganalyse (waarde en markt)

  Overweeg je een bod te doen? Vraag dan een woninganalyse aan. Dan nemen we alles wat er te weten is over het huis vooraf met je door. Wij hebben alle relevante data bij de hand. Vierkantemeterprijzen, recent verkochte woningen in de buurt, de concurrentie in de markt. Ideaal. Zo zie je niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we je met de waardebepaling en de juiste biedingsstrategie.

 3. Openingsbod

  Na de woninganalyse bereiden we samen het openingsbod voor. We nemen alles goed met je door. Ons speciale ‘Bieden als een pro-formulier’ zorgt ervoor dat je niks vergeet. Je neemt zelf contact op met de verkopende partij om je bod uit te brengen. Als een echte pro!

 4. Onderhandelen als een pro

  Na het openingsbod staan we klaar om je verder te coachen. Tijdens de onderhandelingen kun je begeleiding op maat verwachten. Samen gaan we voor de scherpste prijs en de meeste gunstige voorwaarden. En jij onderhandelt als een pro!

  Liever volledig ontzorgd worden?
 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Heb je overeenstemming bereikt? Dan helpen wij je met de afronding van de koop. We checken de koopovereenkomst en alle overige juridische stukken en houden belangrijke termijnen in de gaten. Lekker makkelijk, want zo vergeet je niks. Tot de overdracht kun je bij ons terecht voor antwoord op al je vragen en handige tips.

Wat zijn onze <strong>kosten?</strong>

Wat zijn onze kosten?

Kies je voor Aankoop Actief? Dan koop je bij ons een bundel woninganalyses. Elke bundel kost €200 en geeft recht op 5 analyses en de hulp van jouw aankoopcoach. Achteraf betaal je €450 voor de aankoopcoaching. Maar pas als het huis is aangekocht. Een succesfee dus!

Klaar om met ons aan de slag te gaan?

Neem contact met mij op

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.