Fo·to·graaf

(de; m,v; meervoud: fotografen), fo·to·gra·fe (de; v; meervoud: fotografes,fotografen) 1 iem. die (beroepshalve) foto's maakt

Uw huis is natuurlijk het mooiste huis dat er te koop staat. Dat weet u! Nu de rest van Nederland nog. Met een prachtige fotoreportage wekt u interesse bij potentiële kopers en vergroot u uw verkoopkans. Maar wie gaat die foto’s maken?

Iedereen is fotograaf

Iedereen is wel een beetje fotograaf, we maken dagelijks foto’s met onze mobiele telefoon of camera. Toch gaat het maken van woningfoto’s een stapje verder. Ga je de uitdaging aan? Bekijk dan ook eens wat voorbeelden en lees onze tips. Mocht u dit liever overlaten aan een professionele fotograaf van ons? Dat kan natuurlijk.

 

Professionele fotoshoot € 190

Woningen met een uitgebreide presentatie worden hoger geplaatst én intensiever bekeken. Goede redenen om hier wat aandacht aan te besteden. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een fotoreportage. Bellen mag natuurlijk ook 088-2002000.

 

Meer diensten

  • Interactieve plattegronden € 60 ( plattegrond € 35 - plaatsing op funda € 25)
  • Funda Toppositie € 60
  • Facebook advertenties vanaf € 35 (1.000 impressies)
  • Hoogtefoto € 25
  • Verkoopstyling € 45
  • Digitale restyling € 100

'Ook de keuze voor de foto en openingsfoto hebben we met de makelaar goed besproken.'

Jurriaan ( Utrecht)

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.