Wat maakt de<strong> fotograaf</strong> voor mij?

Wat maakt de fotograaf voor mij?

Woningen met een uitgebreide presentatie worden hoger op funda geplaatst én intensiever bekeken. Een goede reden voor ons om hier veel aandacht aan te besteden. De fotograaf die bij je langskomt maakt de volgende prachtige producten voor je.

  • Professionele fotoreportage
  • Interactieve 2D en 3D plattegronden
  • Officieel meetrapport (o.b.v. NEN 2580)

 

Professionele <strong>fotoreportage</strong>

Professionele fotoreportage

Wat bekijk je het eerste op funda…? Precies! De foto’s zijn niet voor niets het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Een foto zegt immers meer dan 1.000 woorden. Woningfotografie verzekert jou van de beste weergave van jouw woning.

Onze fotografen beschikken over moderne en professionele apparatuur waarmee zij optimale sfeerbeelden van uw woning vastleggen. Is er een hoogtefoto nodig? Geen probleem. Dankzij hun groothoeklenzen en flitsers creëren ze de juiste sfeerbeelden. Je krijgt hoogwaardige foto’s die niet zelf met een compacte digitale camera te maken zijn.

Interactieve 2D en 3D plattegronden

Interactieve 2D en 3D plattegronden

Potentiële kopers zien een badkamer op de foto’s, maar waar zit deze precies? Met de plattegrond zie je in één oogopslag waar welke ruimte zit. Op funda staat de plattegrond overzichtelijk per verdieping afgebeeld. Door de afmetingen kun je zelf alvast meten of jouw bank of kast erin past. Hierdoor geef je de potentiële kopers de gelegenheid om je woning vanuit verschillende perspectieven te bekijken en worden alle mogelijkheden van je huis zichtbaar.

Officieel meetrapport

Officieel meetrapport

Deze norm maakt onderscheid tussen netto en bruto woonoppervlakte. De bruto oppervlakte is de netto woonruimte plus overige inpandige ruimte (bijv. vliering), gebouw gebonden buitenruimte (bijv. balkon) en externe bergruimte (bijv. berging). Het meetsysteem stelt het aangeven van de netto woonoppervlakte verplicht. De netto woonoppervlakte vind je terug op funda. Alleen bij de kenmerken van de woning worden de eventuele bruto oppervlakten genoemd.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.