Fo·to·graaf

(de; m,v; meervoud: fotografen), fo·to·gra·fe (de; v; meervoud: fotografes,fotografen) 1 iem. die (beroepshalve) foto's maakt

Jouw huis is natuurlijk het mooiste huis dat er te koop staat. Dat weet jij! Nu de rest van Nederland nog. Met een prachtige fotoreportage wek je interesse bij potentiële kopers en vergroot je je verkoopkans. Maar wie gaat die foto’s maken?

Iedereen is fotograaf

Iedereen is wel een beetje fotograaf, we maken dagelijks foto’s met onze mobiele telefoon of camera. Toch gaat het maken van woningfoto’s een stapje verder. Ga je de uitdaging aan? Bekijk dan ook eens wat voorbeelden. Mocht u dit liever overlaten aan een professionele fotograaf van ons? Dat kan natuurlijk.

 

Professionele fotoshoot € 190

Woningen met een uitgebreide presentatie worden hoger geplaatst én intensiever bekeken. Goede redenen om hier wat aandacht aan te besteden. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een fotoreportage. Bellen mag natuurlijk ook 088-2002000.

 

Meer diensten

  • Interactieve plattegronden € 60 ( plattegrond € 35 - plaatsing op funda € 25)
  • Funda Toppositie € 60
  • Facebook advertenties vanaf € 35 (1.000 impressies)
  • Hoogtefoto € 25
  • Verkoopstyling € 45
  • Digitale restyling € 100

'Ook de keuze voor de foto en openingsfoto hebben we met de makelaar goed besproken.'

Jurriaan, Utrecht

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.