Wat maakt de<strong> fotograaf</strong> allemaal voor mij?

Wat maakt de fotograaf allemaal voor mij?

Woningen met een uitgebreide presentatie worden hoger op funda geplaatst én intensiever bekeken. Een goede reden voor ons om hier veel aandacht aan te besteden. De fotograaf die bij je langskomt maakt de volgende prachtige producten voor je.

  • Professionele fotoreportage
  • 360º foto’s
  • Slideshow (video)
  • Interactieve 2D en 3D plattegronden

Uiteindelijk wordt er ook een officieel meetrapport (o.b.v. NEN 2580) voor je opgemaakt. Deze is voor jou!

Bekijk de video

Professionele <strong>fotoreportage</strong>

Professionele fotoreportage

Wat bekijk je het eerste op funda…? Precies! De foto’s zijn niet voor niets het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Een foto zegt immers meer dan 1.000 woorden. Woningfotografie verzekert jou van de beste weergave van jouw woning.

Onze fotografen beschikken over moderne en professionele apparatuur waarmee zij optimale sfeerbeelden van uw woning vastleggen. Is er een hoogtefoto nodig? Geen probleem. Dankzij hun groothoeklenzen en flitsers creëren ze de juiste sfeerbeelden. Je krijgt hoogwaardige foto’s die niet zelf met een compacte digitale camera te maken zijn.

<strong>360º</strong> foto’s

360º foto’s

Het is belangrijk om een duidelijk beeld van je woning te geven, nog voordat er een bezichtiging plaatsvindt. Door 360° foto’s te koppelen tot een zogenaamde virtuele tour, kan een geïnteresseerde vanaf zijn of haar beeldscherm een rondje door het huis ‘lopen’. De virtuele tour kan op iedere computer, smartphone en tablet bekeken worden en geeft een levensecht beeld van de woning.

Maar hoe werkt dat eigenlijk?
De fotograaf heeft een speciale 360° lens mee, die hij of zij op de camera plaatst. Van iedere ruimte wordt zowel een reguliere foto als een 360° foto gemaakt. Ook de voor- en achterkant van de woning worden op deze manier gefotografeerd.

Vervolgens worden de foto’s bewerkt en aan elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaat de virtuele tour. Door op de pijlen in de foto’s te klikken, navigeer je van de ene ruimte naar de andere.

Bekijk de video

Slideshow

Slideshow

Een video bij je presentatie op funda brengt de sfeer van een huis en de directe omgeving over. In de video wordt ingezoomd op de mooiste en belangrijkste aspecten uit de foto’s van de woning, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen.

Officieel meetrapport

Deze norm maakt onderscheid tussen netto en bruto woonoppervlakte. De bruto oppervlakte is de netto woonruimte plus overige inpandige ruimte (bijv. vliering), gebouw gebonden buitenruimte (bijv. balkon) en externe bergruimte (bijv. berging). Het meetsysteem stelt het aangeven van de netto woonoppervlakte verplicht. De netto woonoppervlakte vind je terug op funda. Alleen bij de kenmerken van de woning worden de eventuele bruto oppervlakten genoemd.

Interactieve 2D en 3D plattegronden

Potentiële kopers zien een badkamer op de foto’s, maar waar zit deze precies? Met de plattegrond zie je in één oogopslag waar welke ruimte zit. Op funda staat de plattegrond overzichtelijk per verdieping afgebeeld. Door de afmetingen kun je zelf alvast meten of jouw bank of kast erin past. Hierdoor geef je de potentiële kopers de gelegenheid om je woning vanuit verschillende perspectieven te bekijken en worden alle mogelijkheden van je huis zichtbaar.

Bekijk de video

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.