Hoe werkt het?

In 5 stappen je huis verkocht

Probeer het gratis uit

1. Woning aanmelden

Je meldt je woning aan en krijgt direct toegang tot je persoonlijke online omgeving: MijnMakelaarsland. Hier kun je aan de slag met je woningpresentatie. Met één druk op de knop laat je ons weten dat je klaar bent voor de volgende stap en dan nemen wij contact met je op om kennis te maken en vervolgstappen te bespreken.

Waar kan ik zelf mee aan de slag?

1. Woning aanmelden

2. Woningpresentatie maken

Er worden twee afspraken met je gemaakt: één voor de woningopname en één voor de fotoreportage en exacte meting van jouw woning. Na de woningopname ontvang je van ons het opnamerapport en als de fotograaf geweest is, staan de foto’s, plattegronden en het meetrapport voor je klaar in MijnMakelaarsland.nl.

Je krijgt een persoonlijke makelaar die je bijstaat gedurende het hele verkoopproces én er staat altijd een team vastgoedadviseurs voor je klaar die op de hoogte is van jouw woning. Zodra je er klaar voor bent neemt de makelaar contact met je op om samen de verkoopstrategie te bepalen. Je woning komt binnen een paar uur op funda, Pararius, Huislijn en Makelaarsland.nl.

Hoe wordt mijn woning gepromoot?

2. Woningpresentatie maken

3. Bezichtigingen

Ga je zelf geïnteresseerden rondleiden, of laat je het helemaal aan ons over? Als je het zelf graag doet, plan je via MijnMakelaarsland zelf snel en gemakkelijk bezichtigingen in wanneer het jou uitkomt. Dus ook in de avonden en in het weekend! Kies je voor onze Makelaarsland Agent? Dan doet hij het voor je! De belangstellenden worden voor de bezichtiging natuurlijk voorzien van alle beschikbare documentatie over jouw woning.

Wat komt er kijken bij het zelf doen van bezichtigingen?

Wat is de impact van de corona-maatregelen?

Wat doe ik met belangstellenden die tijdens de bezichtiging een bod uit willen brengen?

3. Bezichtigingen

4. Biedingen en onderhandelingen

We bekijken elk bod of het compleet is en of er ruimte is voor onderhandelingen. Je wordt door jouw adviseur of persoonlijke makelaar telefonisch op de hoogte gebracht bij elk bod en via je online omgeving heb je altijd een up-to-date overzicht van de biedingen. Onze adviseurs en Makelaarsland Agents zijn ervaren onderhandelaars en halen eruit wat erin zit voor jou; uiteraard gaat alles in overleg met jou!

Wat is verkopen bij inschrijving?

4. Biedingen en onderhandelingen

5. Overeenstemming en afhandeling

Het bod is geaccepteerd! Makelaarsland stelt de koopovereenkomst op en maakt deze samen met jou en de koper definitief. Het juridische team controleert of alles in orde is en jouw makelaar bewaakt de termijnen van eventuele ontbindende voorwaarden. Je huis is officieel verkocht en de sleuteloverdracht bij de notaris wordt ingepland. Op de dag van de overdracht vindt ook de eindinspectie plaats. Je ontvangt van ons formulieren en instructies om de inspectie soepel te laten verlopen. Na de overdracht bij de notaris is het huis écht verkocht en zit ons werk erop 🙂

Hoe werkt de eindinspectie?

5. Overeenstemming en afhandeling

Klaar om te starten met de verkoop?

  • Zelf de touwtjes in handen
  • Perfecte presentatie op funda
  • Bespaar duizenden euro’s

Start directPlan informatiegesprek

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.