Hoe werkt het?

In 5 stappen je huis verkocht

Probeer het gratis uit

1. Woningopname

We komen bij je thuis voor de woningopname. Tijdens deze afspraak maken we kennis en leggen we alle kenmerken van de woning vast. Ligging, vierkante meters, bouwkundige staat; het is allemaal van invloed op de waarde van je huis. En op het hoofdkantoor gaan onze specialisten alvast aan de slag met de juridische check.

1. Woningopname

2. Woningpresentatie

Nadat jouw online woningdossier gevuld is met alle kenmerken en documenten vanuit het Kadaster komt onze fotograaf bij je langs voor hét perfecte plaatje van jouw huis. Met een laserscanner meten we meteen het gehele huis op. Tot op de millimeter! Het resultaat is een mooie set aan professionele foto’s, plattegronden en een officieel meetrapport.

2. Woningpresentatie

3. Jouw woning op funda

Het moment is daar! Hoe zetten we jouw huis in de markt? Welke prijs gaan we vragen? Dat weten onze makelaars als geen ander. Die verkopen honderden huizen per jaar! We bespreken de beste verkoopmethode, zetten je huis op funda en schrijven het NVM zoekersbestand aan. Daar kan niemand meer omheen!

3. Jouw woning op funda

4. Bezichtigingen

Doe je zelf de bezichtigingen? Geef in jouw online woningdossier tijdsloten op en jouw bezoekers kiezen snel en gemakkelijk zelf een datum. Handig! Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een melding van elke nieuwe aanvraag, zodat je ook kunt bellen als je dat prettiger vindt. Kies je voor uitbesteden? Dan doen wij de bezichtigingen voor je!

4. Bezichtigingen

5. Je woning is verkocht

Wij onderhandelen de beste prijs en voorwaarden, maar natuurlijk in overleg met jou. Wij stellen de koopovereenkomst binnen 24 uur op en houden daarna de termijnen in de gaten. Pas als de akte gepasseerd is bij de notaris, zit ons werk erop.

5. Je woning is verkocht
NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.