We hebben 2 huizen in Bussum gevonden.

Sorteer op:

HUIS KOPEN IN Bussum | MAKELAARSLAND

Wil je een huis kopen in Bussum? Vind jouw nieuwe thuis in Bussum tussen het woningaanbod van Makelaarsland.

In deze tijd is een huis kopen in Bussum geen appeltje-eitje. Je bent namelijk niet de enige kaper op de kust. Hoe prettig is het dan dat er iemand naast je staat met de juiste connecties en kennis van zaken?

Makelaarsland biedt precies de hulp die jij nodig hebt. Laat je het liefst alles aan een aankoopmakelaar over, of wil je zelf ook het één en ander doen? Bij ons kan het allebei.

Aankoopcoach – € 645

Als je een huis gaat kopen in Bussum, is het fijn als er soms iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Maar je wil misschien ook weer niet teveel geld aan een aankoopmakelaar besteden. Voor zelfdoeners houden we het daarom makkelijk én betaalbaar met een aankoopcoach die je belt of mailt wanneer jij hulp nodig hebt.

Aankoopmakelaar – € 1.950

Laat je alle ingewikkelde dingen rondom een huis kopen in Bussum liever over aan iemand die er echt verstand van heeft? Neem dan een aankoopmakelaar mee. Dat is een Makelaarsland Agent bij jou uit de buurt. Die handelt in jouw belang, zit vol goede tips en regelt alles voor je. En je betaalt gewoon een vast tarief.

Huis verkopen in Bussum

Niet alleen als je een appartement of huis wilt kopen in Bussum is Makelaarsland dé makelaar, maar ook als je jouw huis wilt verkopen in deze regio. Bij Makelaarsland bieden we dezelfde kwaliteit als andere (traditionele) makelaars in Bussum, maar wat je niet betaalt is een dikke courtage. Courtage is een chique Frans woord voor de vergoeding die makelaars rekenen; bij veel traditionele makelaars is dat een percentage van de koopsom. Bij ons niet. Wij hebben een vast bedrag ongeacht de waarde van je huis. Zo weet jij waar je aan toe bent en zorgen we dat elke klant voor ons even belangrijk is. Lekker helder toch?

Verkoop Actief – € 1.290

Heb je er wel eens aan gedacht om zélf rondleidingen te doen? Wie kan er nou beter over je huis vertellen dan jij? Als je dat leuk vindt, dan ben je een echte zelfdoener en past Verkoop Actief bij jou als een dak op een huis. Bovendien plan je de bezichtigingen wanneer het jou uitkomt. Handig, ook voor je kijkers die een huis kopen in Bussum.

Verkoop Gemak – € 2.950

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je de verkoop van je huis liever helemaal aan een makelaar overlaat. Je bent superdruk, of je hoofd staat er niet naar. Dan ben je een latendoener. Je wil geen gedoe, maar ook weer niet teveel betalen. Dat kan. Jouw persoonlijke Makelaarsland Agent regelt alles en je betaalt gewoon een vast tarief, ongeacht de waarde van je huis. Verkoop Gemak is makkelijk én betaalbaar.

Wij horen graag hoe we jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Bussum.

Vraag een gesprek aan

Alles eerst even op je gemak lezen?

Download onze brochure

Bekijk ook het woningaanbod in:

's-Gravenhage, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer, Capelle Aan Den Ijssel, Gouda, Leiden, Papendrecht, Rhoon, Barendrecht, Amsterdam, Hilversum, Alkmaar, Haarlem, Zandvoort, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Heiloo, Hoofddorp, Utrecht, Amersfoort, Soest, Vleuten, Nieuwegein, Woerden, Zeist, Baarn, Houten, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Culemborg, Harderwijk, Zaltbommel, Doetinchem, Geldermalsen, Wijchen, Beesd, Breda, Oosterhout, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Rosmalen, Tilburg, Berkel-Enschot, Uden, Vught, Zevenbergen, Almere, Lelystad, Dronten, Ens, Groningen, Appingedam, Bedum, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, De Wilp, Haren Gn, Scheemda, Sellingen, Hengelo, Zwolle, Enschede, Goor, Oldenzaal, Almelo, Denekamp, Haaksbergen, Nieuwleusen, Raalte, Emmen, Eelderwolde, Emmer-Compascuum, Hoogeveen, Norg, Roden, Heerlen, Baexem, Heel, Helden, Roermond, Sittard, Velden, Goes, Kloetinge, Sint Jansteen, Tholen, Drachten, Rotsterhaule

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.