Hoe snel kan mijn woning in verkoop staan?

Hoe snel kan mijn woning in verkoop staan?

Als je aangeeft dat je snel in verkoop wilt, gaan we meteen voor jou aan de slag. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw huis binnen 2 weken in verkoop staat. En soms redden we dat al in 7 werkdagen!

Wat kan jij doen om zo snel mogelijk in verkoop te staan? Lees snel verder:

Wat moet ik doen om zo snel mogelijk op funda te staan?
4 tips om je huis snel te verkopen
Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?
Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Wat moet ik doen om zo snel mogelijk in verkoop te staan?

 1. Start nu de verkoop

  Wij maken direct een woningdossier aan en sturen je de inloggegevens.

  Start binnen 1 minuut
 2. Zorg dat je bereikbaar bent

  Meld je je aan op een werkdag? Dan bellen we je vaak dezelfde dag nog of één werkdag later. Dan kunnen we samen de vervolgstappen bespreken.

 3. Vertel ons dat je snel in verkoop wilt staan

  Geef in het gesprek aan dat je snel op funda wilt. Wij gaan dan nog een tandje harder aan het werk voor jou.

 4. Maak je woningdossier snel compleet

  Kijk alvast rond in jouw online woningdossier en bereid je vragen voor. Die kun je meteen bespreken met je makelaar, zodat jij daarna jouw deel van het dossier compleet kan maken.

 5. Bereid je voor op de fotograaf

  Onze fotograaf komt bij je langs om foto’s te maken en je woning in te meten. Als je aanwezig bent als hij langskomt kun je de foto’s controleren. Zo weet je meteen of je blij bent met eindresultaat!

 6. Blijf op de hoogte

  In jouw online woningdossier en via de mail houden we jou op de hoogte van de voortgang. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren en of er een actie van jouw kant wordt verwacht.

NPFOTO.highres-14_Juna

Wil jij ook snel op funda?

Dat gaan we regelen! Meld je huis makkelijk binnen 1 minuut aan. Al 57.000+ tevreden verkopers gingen je voor.

Hoe verkoop ik mijn huis snel? 4 tips

Hoe verkoop ik mijn huis snel? 4 tips

  1. Verwerk je bezichtigingen snel

Je ontvangt bezichtigingsaanvragen in je online woningdossier. Als je deze snel verwerkt en inplant blijft het overzichtelijk en verloopt de verkoop snel.

  1. Zorg dat je huis er goed uit ziet voor de fotograaf

De fotograaf kan dan mooiere foto’s maken waardoor jouw huis er aantrekkelijker uitziet op funda. Daardoor zullen natuurlijk meer mensen jouw huis in het echt willen bekijken!

  1. Huis op funda

Hoe vaker je huis wordt gezien, des te sneller de verkoop zal gaan. Funda trekt maandelijks 4 miljoen bezoekers. Met een presentatiepakket van funda zullen nog meer mensen jouw woning bekijken.

  1. Geef snel de verkoopopdracht

Hoe sneller je de verkoopopdracht geeft, hoe sneller jouw huis te koop staat op funda. Wij zorgen er met jou voor dat je huis zo snel als mogelijk na het geven van de opdracht op funda staat.

Wil jij ook snel op funda staan?

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Vorig jaar verkochten we woningen gemiddeld in 2 maanden; 62 dagen om precies te zijn. Bij het verkopen van je huis is het belangrijk om rekening te houden met hoe lang huizen gemiddeld te koop staan in Nederland en bij jou in de buurt. Op basis daarvan kun je inschatten welke looptijd van verkoop voor jouw woning realistisch is.
In deze markt staan de meeste woningen maar kort te koop, maar dit hangt natuurlijk altijd af van de prijsklasse, het woningtype en de vraagprijs.

Benieuwd naar de verkoopkansen van jouw huis? Of wil je gewoon meer informatie?

Onze adviseurs helpen je graag verder in een vrijblijvend informatiegesprek.

57.000 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker

9,8

Prettig contact, goede begeleiding en advies. Krijgt vast contactpersoon, maar collega's zijn erg behulpzaam als je vaste contactpersoon er even niet is.

Prettig contact, goede begeleiding en advies. Krijgt vast contactpersoon, maar collega's zijn erg behulpzaam als je vaste contactpersoon er even niet is. Lees minder

Geschreven op 17 juni 2024

Een funda gebruiker

10

Top makelaardij. Kunnen best wat meer naamsbekendheid krijgen want zijn elke cent dubbel waard. Hele goede service, werd goed begeleid en op de hoogte gehouden. Werd goed overlegd en meegedacht.… Lees meer

Top makelaardij. Kunnen best wat meer naamsbekendheid krijgen want zijn elke cent dubbel waard. Hele goede service, werd goed begeleid en op de hoogte gehouden. Werd goed overlegd en meegedacht. Kortom, ondanks de verhuis stress maakte deze begeleiding heel veel goed.
Zeker aan te raden en nogmaals dank aan het hele team en natuurlijk aan de makelaar zelf dhr P. Lees minder

Geschreven op 11 juni 2024

Renzo van Bergen

9,5

Alles goed verlopen! Vooral dat ik de mensen zelf kon rondleiden was echt super. De reacties van alle mensen was dat het heel plezierig was omdat ik zelf alles over… Lees meer

Alles goed verlopen! Vooral dat ik de mensen zelf kon rondleiden was echt super.
De reacties van alle mensen was dat het heel plezierig was omdat ik zelf alles over het huis kan vertellen en uitleggen.
Ook dat de makelaar achter je staat voor het juridische gedeelte en het biedingsproces te begeleiden. Lees minder

Geschreven op 8 juni 2024
Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Als NVM makelaar zorgen wij voor een snelle plaatsing van je huis op funda. Maar we doen nog veel meer, waaronder fotografie, de onderhandelingen en het opmaken van de koopovereenkomst. Houd zelf de regie over de verkoop van jouw huis en bepaal zelf hoeveel makelaar jij nodig hebt.

Laat je het liefst alle over aan een makelaar? Kies dan voor Verkoop Gemak. Onze Makelaarsland Agent uit jouw buurt helpt je bij de verkoop van A tot Z.

Wil je zelf het een en ander doen? Met Verkoop Actief doe je zelf de bezichtigingen. En wat je zelf doet betaal je niet, dus je bespaart ook nog eens flink op je makelaarskosten.

Onze adviseurs kennen de huizenmarkt als geen ander. We hebben al 57.000+ woningen verkocht, dus ook bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de verkoopkansen en waarde van jouw huis?

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team van makelaars, juristen, adviseurs en Makelaarsland Agents. Deze mensen staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Makelaarsland team
Start binnen 1 minuut

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.