• Snel verkopen

  Binnen 2 weken in verkoop staan? Meld je woning direct aan, en geef aan dat je zo snel mogelijk wilt verkopen.

 • Gemakkelijk verkopen

  Onze belangrijke processen zijn geautomatiseerd. Zo heb jij 24/7 toegang tot je woningdossier en kun je alles regelen in jouw persoonlijke omgeving.

 • Slim verkopen

  Jij gaat natuurlijk voor het beste verkoopresultaat, net als onze makelaars. Wist je dat veel van onze makelaars per persoon meer dan 250 huizen per jaar verkopen? Echte keien in onderhandelen dus!

Hoe snel kan mijn woning in verkoop staan?

Hoe snel kan mijn woning in verkoop staan?

Als je aangeeft dat je snel in verkoop wilt, gaan we meteen voor jou aan de slag. We zorgen samen met jou dat jouw huis in ieder geval binnen 2 weken in verkoop staat. Maar meestal redden we dat al in 7 werkdagen!

Wat kan jij doen om zo snel mogelijk in verkoop te staan? Lees snel verder:

Wat moet ik doen om zo snel mogelijk op funda te staan?
4 tips om je huis snel te verkopen
Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?
Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Wat moet ik doen om zo snel mogelijk in verkoop te staan?

 1. Start nu de verkoop

  Wij maken direct een woningdossier aan en sturen je de inloggegevens.

  Start binnen 1 minuut
 2. Zorg dat je bereikbaar bent

  Meld je je voor 14:00 aan op een werkdag, dan bellen we je dezelfde dag nog. Dan kunnen we samen de vervolgstappen bespreken.

 3. Vertel ons dat je snel in verkoop wilt staan

  Geef in het gesprek aan dat je snel op funda wilt. Wij gaan dan nog een tandje harder aan het werk voor jou.

 4. Maak je woningdossier snel compleet

  Kijk alvast rond in jouw online woningdossier en bereid je vragen voor. Die kun je meteen bespreken met je makelaar, zodat jij daarna jouw deel van het dossier compleet kan maken.

 5. Bereid je voor op de fotograaf

  Onze fotograaf komt bij je langs om foto’s te maken en je woning in te meten. Als je aanwezig bent als hij langskomt kun je de foto’s controleren. Zo weet je meteen of je blij bent met eindresultaat!

 6. Blijf op de hoogte

  In jouw online woningdossier en via de mail houden we jou op de hoogte van de voortgang. Zo weet je precies wat er gaat gebeuren en of er een actie van jouw kant wordt verwacht.

Wil jij ook binnen 2 weken op funda?

Dat gaan we regelen! Meld je huis makkelijk binnen 1 minuut aan. Al 50.000+ tevreden verkopers gingen je voor.

Hoe verkoop ik mijn huis snel? 4 tips

Hoe verkoop ik mijn huis snel? 4 tips

  1. Verwerk je bezichtigingen snel

Je ontvangt bezichtigingsaanvragen in je online woningdossier. Als je deze snel verwerkt en inplant blijft het overzichtelijk en verloopt de verkoop snel.

  1. Zorg dat je huis er goed uit ziet voor de fotograaf

De fotograaf kan dan mooiere foto’s maken waardoor jouw huis er aantrekkelijker uitziet op funda. Daardoor zullen natuurlijk meer mensen jouw huis in het echt willen bekijken!

  1. Huis op funda

Hoe vaker je huis wordt gezien, des te sneller de verkoop zal gaan. Funda trekt maandelijks 4 miljoen bezoekers. Met een presentatiepakket van funda zullen nog meer mensen jouw woning bekijken.

  1. Geef snel de verkoopopdracht

Hoe sneller je de verkoopopdracht geeft, hoe sneller jouw huis te koop staat op funda. Wij zorgen er met jou voor dat je huis in ieder geval binnen 2 weken na het geven van de opdracht op funda staat.

Wil jij ook binnen 2 weken op funda staan?

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Vorig jaar verkochten we woningen gemiddeld in 2 maanden; 62 dagen om precies te zijn. Bij het verkopen van je huis is het belangrijk om rekening te houden met hoe lang huizen gemiddeld te koop staan in Nederland en bij jou in de buurt. Op basis daarvan kun je inschatten welke looptijd van verkoop voor jouw woning realistisch is.
In deze markt staan de meeste woningen maar kort te koop, maar dit hangt natuurlijk altijd af van de prijsklasse, het woningtype en de vraagprijs. Gemiddelde looptijden van verkochte woningen door Makelaarsland van 2018 tot en met 2020 vind je in de afbeelding.

Benieuwd naar de verkoopkansen van jouw huis? Of wil je gewoon meer informatie?

Onze adviseurs helpen je graag verder in een vrijblijvend informatiegesprek.

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Patricia de Reuver

9,3

We zijn het hele proces heel vakkundig bijgestaan door Boy Groen van Makelaarsland. Hij dacht met ons mee, hield goed contact en was altijd snel bereikbaar. Een volgende keer kiezen… Lees meer

We zijn het hele proces heel vakkundig bijgestaan door Boy Groen van Makelaarsland. Hij dacht met ons mee, hield goed contact en was altijd snel bereikbaar. Een volgende keer kiezen we zeker weer voor Makelaarsland. Lees minder

Geschreven op 23 april 2021

Dhr. Dam

10

De samenwerking met Pascal en Makelaarsland was uitstekend. Hij reageerde altijd snel en de communicatie was helder. De digitale omgeving van Makelaarsland is ook makkelijk in gebruik en bij elke… Lees meer

De samenwerking met Pascal en Makelaarsland was uitstekend. Hij reageerde altijd snel en de communicatie was helder. De digitale omgeving van Makelaarsland is ook makkelijk in gebruik en bij elke verandering krijg je een update, waardoor je op elk moment precies weet waar je aan toe bent. Dikke aanrader! Lees minder

Geschreven op 22 april 2021

Een funda-gebruiker

10

Meer dan correcte full service begeleiding van Roel namens Makelaarsland. Snelle en transparante service met goed werkende verkopersapp die je altijd de huidige stand van zaken laten zien. Hartelijk dank! Lees meer

Meer dan correcte full service begeleiding van Roel namens Makelaarsland. Snelle en transparante service met goed werkende verkopersapp die je altijd de huidige stand van zaken laten zien. Hartelijk dank! Lees minder

Geschreven op 21 april 2021

Dhr. De Boer

8,3

In een oververhitte markt (Amsterdam) begonnen wij aan de zoektocht van onze eerste koopwoning. Al snel werd het ons duidelijk dat dit zonder aankoopmakelaar niet te doen zou zijn. Nicole… Lees meer

In een oververhitte markt (Amsterdam) begonnen wij aan de zoektocht van onze eerste koopwoning. Al snel werd het ons duidelijk dat dit zonder aankoopmakelaar niet te doen zou zijn. Nicole van de Vijver (Makelaarsland) heeft ons geholpen met het hele proces en was er voor ons wanneer we haar nodig hadden. Ze had een scherp oog tijdens bezichtigingen, gaf ons goede tips over het bieden in een markt als deze en heeft ons fijn door het hele proces van het kopen van onze eerste woning geleid. Nicole was via Whatsapp goed bereikbaar voor als onze vragen (en we hadden er veel..). Lees minder

Geschreven op 20 april 2021

Mevr. Smits

9

Het contact verliep zeer prettig, directe reacties. Ook op een vrije dag nam een collega het direct over. De bezichtigingen zelf doen vonden wij heel leuk en werd zeer op… Lees meer

Het contact verliep zeer prettig, directe reacties. Ook op een vrije dag nam een collega het direct over. De bezichtigingen zelf doen vonden wij heel leuk en werd zeer op prijs gesteld door de bezoekers. Er was meer tijd en de info kwam direct uit de praktijk. Wij vinden Makelaarsland een echte aanrader. Lees minder

Geschreven op 9 april 2021

Een funda-gebruiker

9

Voor de keuze van de makelaar heb ik een ik offertes en contact met 4 verschillende makelaars gehad. De keuze viel op Makelaarsland door de professionele, voortvarende en enthousiaste initiële… Lees meer

Voor de keuze van de makelaar heb ik een ik offertes en contact met 4 verschillende makelaars gehad. De keuze viel op Makelaarsland door de professionele, voortvarende en enthousiaste initiële aanpak. Bij de voorbereiding en uitvoering van het verkooptraject heeft deze aanpak zijn vruchten af geworpen en is het huis snel en voor een hogere prijs verkocht dan verwacht. Het online dossier gaf een goed en transparant inzicht van het efficiënt verkooptraject. Het contact met de makelaar was professioneel, plezierig, correct en met vertrouwen. Kortom, een aanrader. Lees minder

Geschreven op 8 april 2021
Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Je huis snel verkopen, samen met Makelaarsland

Als NVM makelaar zorgen wij voor een snelle plaatsing van je huis op funda. Maar we doen nog veel meer, waaronder fotografie, de onderhandelingen en het opmaken van de koopovereenkomst. Houd zelf de regie over de verkoop van jouw huis en bepaal zelf hoeveel makelaar jij nodig hebt.

Laat je het liefst alle over aan een makelaar? Kies dan voor Verkoop Gemak. Onze Makelaarsland Agent uit jouw buurt helpt je bij de verkoop van A tot Z.

Wil je zelf het een en ander doen? Met Verkoop Actief doe je zelf de bezichtigingen. En wat je zelf doet betaal je niet, dus je bespaart ook nog eens flink op je makelaarskosten.

Onze adviseurs kennen de huizenmarkt als geen ander. We hebben al 50.000+ woningen verkocht, dus ook bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de verkoopkansen en waarde van jouw huis?

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team van makelaars, juristen, adviseurs en Makelaarsland Agents. Deze mensen staan voor je klaar om jou van A tot Z te begeleiden.

Makelaarsland team
Start binnen 1 minuut

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.