Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Dordsedijk 512 te Klazienaveen verkocht o.v.

  Dordsedijk 512

  € 369.000

  7891NS, Klazienaveen

  Vrijstaande woning van 246 m²

  In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Zuring 60 te Klazienaveen verkocht

  Zuring 60

  € 189.500

  7891DG, Klazienaveen

  Hoekwoning van 135 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Kap 275 te Klazienaveen

  De Kap 275

  € 129.500

  7891LV, Klazienaveen

  Tussenwoning van 124 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Helmstok 3 te Klazienaveen

  Helmstok 3

  € 225.000

  7891MV, Klazienaveen

  2-onder-1-kapwoning van 133 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Oude Dordsedijk 45 te Klazienaveen

  Oude Dordsedijk 45

  € 400.000

  7891PA, Klazienaveen

  Vrijstaande woning van 387 m²

  Aan rustige weg, Landelijk gelegen


Huis kopen in Klazienaveen

Wilt u een huis kopen in Klazienaveen? Zoek dan in Klazienaveen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Klazienaveen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Klazienaveen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Klazienaveen

Het komt veel voor dat iemand die in Klazienaveen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Klazienaveen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Klazienaveen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Klazienaveen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Klazienaveen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Klazienaveen? Bekijk dan de koopwoningen in Klazienaveen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Klazienaveen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Alteveer, Assen, Barger-Compascuum, Beilen, Bovensmilde, Coevorden, Dalerveen, De Kiel, De Wijk, Diever, Doldersum, Dwingeloo, Eelde, Eelderwolde, Eesergroen, Eext, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Elim, Emmen, Frederiksoord, Garminge, Geesbrug, Gieterveen, Havelte, Hoogeveen, Hooghalen, Klazienaveen, Klijndijk, Koekange, Meppel, Meppen, Midlaren, Nieuw-Buinen, Nieuweroord, Nijeveen, Pesse, Roden, Ruinen, Ruinerwold, Schoonloo, Schoonoord, Smilde, Spier, Tiendeveen, Tynaarlo, Valthe, Valthermond, Veenhuizen, Vledder, Vries, Wapse, Wapserveen, Westerbork, Wilhelminaoord, Zuidlaren, Zuidwolde, Zwiggelte