Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Bijsselseweg 11 161 te Biddinghuizen

  Bijsselseweg 11 161

  € 79.500

  8256RE, Biddinghuizen

  2-onder-1-kapwoning van 90 m²

  Aan park, Buiten bebouwde kom

 • Hoofdfoto Zuiderzee op Zuid 23 te Biddinghuizen

  Zuiderzee op Zuid 23

  € 245.000

  8256SP, Biddinghuizen

  Corridorflat van 114 m²

  Aan water, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto De Deel 68 te Biddinghuizen verkocht o.v.

  De Deel 68

  € 157.000

  8256EH, Biddinghuizen

  Tussenwoning van 85 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Zuiderzee op Zuid 36 te Biddinghuizen

  Zuiderzee op Zuid 36

  € 395.000

  8256SP, Biddinghuizen

  Appartement van 168 m²

  Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Gerstehof 9 te Biddinghuizen

  Gerstehof 9

  € 239.500

  8256GJ, Biddinghuizen

  Vrijstaande woning van 116 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Biddinghuizen

Wilt u een huis kopen in Biddinghuizen? Zoek dan in Biddinghuizen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Biddinghuizen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Biddinghuizen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Biddinghuizen

Het komt veel voor dat iemand die in Biddinghuizen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Biddinghuizen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Biddinghuizen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Biddinghuizen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Biddinghuizen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Biddinghuizen? Bekijk dan de koopwoningen in Biddinghuizen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Biddinghuizen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Lelystad, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Zeewolde