Huis kopen? 7 woningen gevonden

7 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Leemansstraat 5 te Emmeloord

  Leemansstraat 5

  € 150.000

  8302GS, Emmeloord

  Tussenwoning van 78 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kempenland 7 te Emmeloord verkocht o.v.

  Kempenland 7

  € 250.000

  8302MT, Emmeloord

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 122 m²

  In woonwijk

 • Hoofdfoto Plesmanhage 2 te Emmeloord

  Plesmanhage 2

  € 469.000

  8302ZP, Emmeloord

  Vrijstaande woning van 201 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Zevenwouden 51 te Emmeloord

  Zevenwouden 51

  € 259.000

  8302LC, Emmeloord

  2-onder-1-kapwoning van 142 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kampwal 59 te Emmeloord verkocht

  Kampwal 59

  € 219.000

  8301AC, Emmeloord

  Appartement van 105 m²

  Aan park, In woonwijk

 • Hoofdfoto Putten 33 te Emmeloord verkocht o.v.

  Putten 33

  € 239.000

  8302NR, Emmeloord

  2-onder-1-kapwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto het Waterland 47 te Emmeloord

  het Waterland 47

  € 399.500

  8302XB, Emmeloord

  Vrijstaande woning van 122 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater


Huis kopen in Emmeloord

Wilt u een huis kopen in Emmeloord? Zoek dan in Emmeloord en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Emmeloord, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Emmeloord, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Emmeloord

Het komt veel voor dat iemand die in Emmeloord een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Emmeloord en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Emmeloord

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Emmeloord gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Emmeloord? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Emmeloord? Bekijk dan de koopwoningen in Emmeloord bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Emmeloord!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Lelystad, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Zeewolde