Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Ploeg 17 te Delfzijl

  Ploeg 17

  € 99.500

  9932AM, Delfzijl

  Hoekwoning van 88 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bonenakker 25 te Delfzijl verkocht

  Bonenakker 25

  € 159.500

  9932JC, Delfzijl

  Hoekwoning van 140 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Kadijk 11 te Delfzijl verkocht

  Kadijk 11

  € 219.000

  9933DK, Delfzijl

  Appartement van 103 m²

  Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Stuurhuis 30 te Delfzijl verkocht

  Stuurhuis 30

  € 369.000

  9934RX, Delfzijl

  Vrijstaande woning van 160 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging, Aan vaarwater


Huis kopen in Delfzijl

Wilt u een huis kopen in Delfzijl? Zoek dan in Delfzijl en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Delfzijl, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Delfzijl, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Delfzijl

Het komt veel voor dat iemand die in Delfzijl een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Delfzijl en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Delfzijl

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Delfzijl gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Delfzijl? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Delfzijl? Bekijk dan de koopwoningen in Delfzijl bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Delfzijl!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn