Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Pomonaweg 20 te Loppersum

  Pomonaweg 20

  € 220.000

  9919HV, Loppersum

  Vrijstaande woning van 132 m²

  In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto Veldzicht 10 te Loppersum open huis

  Veldzicht 10

  € 215.000

  9919KH, Loppersum

  2-onder-1-kapwoning van 180 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

  Open Huis: 01 jul 2017 van 11:00 tot 14:00

 • Hoofdfoto Fivelstraat 1 te Loppersum verkocht

  Fivelstraat 1

  € 153.500

  9919BC, Loppersum

  Hoekwoning van 105 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto Molenweg 5 te Loppersum verkocht

  Molenweg 5

  € 319.000

  9919AE, Loppersum

  Vrijstaande woning van 165 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Loppersum

Wilt u een huis kopen in Loppersum? Zoek dan in Loppersum en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Loppersum, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Loppersum, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Loppersum

Het komt veel voor dat iemand die in Loppersum een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Loppersum en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Loppersum

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Loppersum gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Loppersum? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Loppersum? Bekijk dan de koopwoningen in Loppersum bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Loppersum!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn