Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Galgeweg 2 te Zuidbroek

  Galgeweg 2

  € 175.000

  9636EJ, Zuidbroek

  Vrijstaande woning van 98 m²

  Aan bosrand

 • Hoofdfoto Vlaslaan 15 te Zuidbroek

  Vlaslaan 15

  € 177.500

  9636AW, Zuidbroek

  Vrijstaande woning van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Zuidbroek

Wilt u een huis kopen in Zuidbroek? Zoek dan in Zuidbroek en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Zuidbroek, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Zuidbroek, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Zuidbroek

Het komt veel voor dat iemand die in Zuidbroek een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Zuidbroek en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Zuidbroek

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Zuidbroek gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Zuidbroek? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Zuidbroek? Bekijk dan de koopwoningen in Zuidbroek bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Zuidbroek!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Appingedam, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Bierum, Borgsweer, Delfzijl, Den Andel, Eenum, Grijpskerk, Groningen, Haren Gn, Harkstede, Hoogezand, Jonkersvaart, Kantens, Kiel-Windeweer, Kloosterburen, Lauwersoog, Leek, Loppersum, Marum, Meeden, Midwolda, Musselkanaal, Niebert, Niehove, Noordhorn, Oostwold, Opende, Roodeschool, Scharmer, Scheemda, Schildwolde, Sellingen, Stadskanaal, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Ter Apel, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Veelerveen, Veendam, Visvliet, Vriescheloo, Wagenborgen, Westerwijtwerd, Wildervank, Winschoten, Winsum, Woltersum, Zoutkamp, Zuidbroek, Zuidhorn