Huis kopen – Bezichtigen en bieden

Zoek uw droomhuis tussen het ruime huizenaanbod van Makelaarsland. Via 'Huis zoeken' of 088 200 2000 kunt u gemakkelijk een woning bezichtigen of bieden op een huis.


Een bezichtiging met de verkoper van het huis is essentieel als u een huis gaat kopen

Woning bezichtigen

Heeft u in het huizenaanbod een aantrekkelijke woning gevonden die u graag wilt bezichtigen? Om u een goed beeld van het huis te geven, begeleidt de verkoper bij Makelaarsland de bezichtiging zelf. Zo ontvangt u alle woning- en buurtinformatie uit de eerste hand. Niemand kent de woning en de buurt immers beter dan de bewoners. De verkoper laat u graag de woning zien wanneer het u uitkomt, dus ook 's avonds of in het weekend.


Via Makelaarsland en Funda.nl kunt u een bezichtiging aanvragen. Wij vragen de verkoper om zo snel mogelijk contact met u op te nemen voor het maken van de afspraak. Na de bezichtiging ontvangt u de unieke Makelaarsland woningreview om snel betrouwbare feedback te kunnen geven.

Een bieding uitbrengen is voor veel mensen een spannend moment van een huis kopen

Bieden op een huis

Na het bezichtigen van een woning wilt u wellicht overgaan tot het uitbrengen van een voorstel. De onderhandelingen worden gevoerd door de makelaar bij Makelaarsland. Als u wilt bieden op een huis, krijgt u een persoonlijke MijnMakelaarsland omgeving waar u 24 uur per dag de status van uw bieding(en) kunt raadplegen.


De verkoper kan uw bieding accepteren, afwijzen of een tegenvoorstel doen. De makelaar neemt contact met u op om de reactie van de verkoper te bespreken en zal daarna ook uw reactie persoonlijk toelichten bij verkopers tijdens de onderhandelingen. Indien er overeenstemming wordt bereikt, stelt Makelaarsland de koopovereenkomst op.


Om te bieden op een huis zoekt u de woning van uw keuze in ons woningaanbod en gebruikt de button ‘doe een bod’. Ook kunt u bellen met 088 200 2000 en het bod neerleggen bij een van onze vastgoedmedewerkers.


Contact opnemen

Vragen over het aankopen van een woning van Makelaarsland? Bel 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Contact mij