Huis kopen? 8 woningen gevonden

8 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Pr.Beatrixstraat 17 te Gennep

  Pr.Beatrixstraat 17

  € 157.500

  6591EW, Gennep

  Tussenwoning van 68 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Heidehof 21 te Gennep

  Heidehof 21

  € 127.500

  6591XE, Gennep

  Appartement van 65 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Hoekweg 74 te Gennep

  Hoekweg 74

  € 197.500

  6591XN, Gennep

  2-onder-1-kapwoning van 93 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Kollermolen 40 te Gennep

  Kollermolen 40

  € 415.000

  6591TN, Gennep

  Vrijstaande woning van 164 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Papierschepper 3 te Gennep

  Papierschepper 3

  € 232.000

  6591TM, Gennep

  Tussenwoning van 115 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Kollermolen 38 te Gennep verkocht o.v.

  Kollermolen 38

  € 450.000

  6591TN, Gennep

  Vrijstaande woning van 210 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Langeweg 44 te Gennep verkocht o.v.

  Langeweg 44

  € 299.500

  6591XX, Gennep

  Vrijstaande woning van 150 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Perron 6 te Gennep

  Perron 6

  € 339.500

  6591TG, Gennep

  2-onder-1-kapwoning van 142 m²

  In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Gennep

Wilt u een huis kopen in Gennep? Zoek dan in Gennep en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Gennep, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Gennep, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Gennep

Het komt veel voor dat iemand die in Gennep een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Gennep en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Gennep

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Gennep gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Gennep? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Gennep? Bekijk dan de koopwoningen in Gennep bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Gennep!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Bunde, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Hulsberg, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Meterik, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Nieuwstadt, Nunhem, Nuth, Reuver, Roermond, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem, Ysselsteyn