Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Schummel 8 te Nederweert open huis

  Schummel 8

  € 255.000

  6031GD, Nederweert

  Geschakelde woning van 143 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Eikenstraat 18 te Nederweert open huis

  Eikenstraat 18

  € 275.000

  6031VT, Nederweert

  2-onder-1-kapwoning van 166 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Schansstraat 11 te Nederweert

  Schansstraat 11

  € 1.396.000

  6031AB, Nederweert

  Vrijstaande woning van 380 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Boeket 25 te Nederweert open huis

  Boeket 25

  € 449.500

  6031PR, Nederweert

  Vrijstaande woning van 161 m²

  Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

  Open Huis: 01 apr 2017 van 11:00 tot 15:00


Huis kopen in Nederweert

Wilt u een huis kopen in Nederweert? Zoek dan in Nederweert en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Nederweert, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Nederweert, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Nederweert

Het komt veel voor dat iemand die in Nederweert een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Nederweert en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Nederweert

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Nederweert gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Nederweert? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Nederweert? Bekijk dan de koopwoningen in Nederweert bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Nederweert!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grashoek, Grathem, Gronsveld, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horst, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Limbricht, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Neer, Nieuwstadt, Nuth, Ottersum, Roermond, Schimmert, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stevensweert, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Tienray, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wellerlooi, Wittem