Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Byronstraat 82 te Venlo

  Byronstraat 82

  € 167.500

  5924XN, Venlo

  Hoekwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Bremweg 1 te Venlo

  Bremweg 1

  € 540.000

  5915GE, Venlo

  Vrijstaande woning van 177 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Graaf van Hornestraat 21 te Venlo verkocht

  Graaf van Hornestraat 21

  € 265.000

  5923BA, Venlo

  2-onder-1-kapwoning van 140 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Rijnbeekstraat 286 te Venlo

  Rijnbeekstraat 286

  € 95.000

  5913GH, Venlo

  Appartement van 70 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Louisenburgweg 30 te Venlo

  Louisenburgweg 30

  € 995.000

  5916NA, Venlo

  Vrijstaande woning van 350 m²

  Aan bosrand, In woonwijk


Huis kopen in Venlo

Wilt u een huis kopen in Venlo? Zoek dan in Venlo en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Venlo, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Venlo, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Venlo

Het komt veel voor dat iemand die in Venlo een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Venlo en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Venlo

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Venlo gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Venlo? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Venlo? Bekijk dan de koopwoningen in Venlo bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Venlo!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Baarlo, Baexem, Beegden, Beek Lb, Beesel, Bergen L, Blitterswijck, Bocholtz, Brunssum, Bunde, Castenray, Elsloo, Eygelshoven, Geleen, Gennep, Geulle, Grathem, Grubbenvorst, Heerlen, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Hoensbroek, Holtum, Horn, Horst, Hulsberg, Ittervoort, Kelpen-Oler, Kerkrade, Kessel, Klimmen, Landgraaf, Lottum, Maasbracht, Maasbree, Maastricht, Meijel, Melick, Meterik, Milsbeek, Molenhoek, Montfort, Mook, Nederweert, Nieuwstadt, Nunhem, Nuth, Reuver, Roermond, Schinveld, Simpelveld, Sint Odilienberg, Sittard, Stramproy, Susteren, Swalmen, Swolgen, Tegelen, Thorn, Urmond, Valkenburg, Velden, Venlo, Venray, Weert, Well L, Wittem, Ysselsteyn