Huis kopen? 7 woningen gevonden

7 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Benthemstraat 7 te Borne

  Benthemstraat 7

  € 289.000

  7621XX, Borne

  2-onder-1-kapwoning van 174 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Enk 7 te Borne

  Enk 7

  € 155.000

  7621EN, Borne

  Hoekwoning van 110 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Goudrenet 28 te Borne verkocht

  Goudrenet 28

  € 369.000

  7623KM, Borne

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 152 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Dreef 58 te Borne verkocht

  Dreef 58

  € 129.000

  7621EX, Borne

  Tussenwoning van 88 m²

  In woonwijk, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom

 • Hoofdfoto Trilgras 2 te Borne

  Trilgras 2

  € 374.000

  7623EM, Borne

  Vrijstaande woning van 171 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Erve Jenneboer 46 te Borne verkocht o.v.

  Erve Jenneboer 46

  € 374.000

  7623JE, Borne

  Vrijstaande woning van 178 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Nieuwe Kerkstraat 2 E te Borne

  Nieuwe Kerkstraat 2 E

  € 166.500

  7622LH, Borne

  Appartement van 80 m²

  In centrum, Vrij uitzicht


Huis kopen in Borne

Wilt u een huis kopen in Borne? Zoek dan in Borne en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Borne, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Borne, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Borne

Het komt veel voor dat iemand die in Borne een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Borne en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Borne

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Borne gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Borne? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Borne? Bekijk dan de koopwoningen in Borne bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Borne!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle