Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Rozenheim 2 A402 te Dedemsvaart verkocht o.v.

  Rozenheim 2 A402

  € 210.000

  7701NB, Dedemsvaart

  Appartement van 91 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Cavaljestraat 33 te Dedemsvaart

  Cavaljestraat 33

  € 239.000

  7701XH, Dedemsvaart

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Molstraat 15 te Dedemsvaart open huis

  Molstraat 15

  € 285.000

  7701JA, Dedemsvaart

  Vrijstaande woning van 128 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

  Open Huis: 08 jul 2017 van 11:00 tot 15:00

 • Hoofdfoto Reigerweg 28 te Dedemsvaart

  Reigerweg 28

  € 150.000

  7701VJ, Dedemsvaart

  Tussenwoning van 141 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Zaaimansakker 25 te Dedemsvaart

  Zaaimansakker 25

  € 987.500

  7701ZJ, Dedemsvaart

  Vrijstaande woning van 350 m²

  Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging


Huis kopen in Dedemsvaart

Wilt u een huis kopen in Dedemsvaart? Zoek dan in Dedemsvaart en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Dedemsvaart, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Dedemsvaart, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Dedemsvaart

Het komt veel voor dat iemand die in Dedemsvaart een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Dedemsvaart en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Dedemsvaart

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Dedemsvaart gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Dedemsvaart? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Dedemsvaart? Bekijk dan de koopwoningen in Dedemsvaart bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Dedemsvaart!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle