Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Ligtenbergerdijk 10 te Rijssen

  Ligtenbergerdijk 10

  € 325.000

  7462PW, Rijssen

  Vrijstaande woning van 115 m²

  Aan rustige weg, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Frans Halsstraat 2 A te Rijssen

  Frans Halsstraat 2 A

  € 335.000

  7462BJ, Rijssen

  Vrijstaande woning van 200 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Giezen 34 -105 te Rijssen

  De Giezen 34 -105

  € 169.000

  7461BB, Rijssen

  Appartement van 58 m²

  In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Fuut 11 te Rijssen

  Fuut 11

  € 775.000

  7463AS, Rijssen

  Vrijstaande woning van 283 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Rijssen

Wilt u een huis kopen in Rijssen? Zoek dan in Rijssen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Rijssen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Rijssen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Rijssen

Het komt veel voor dat iemand die in Rijssen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Rijssen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Rijssen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Rijssen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Rijssen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Rijssen? Bekijk dan de koopwoningen in Rijssen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Rijssen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Aadorp, Albergen, Almelo, Bathmen, Bergentheim, Borne, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Delden, Deventer, Eesveen, Enschede, Genemuiden, Goor, Haaksbergen, Haarle, Hardenberg, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hengelo Ov, Holten, IJsselmuiden, Kampen, Kuinre, Laag Zuthem, Lemelerveld, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Ossenzijl, Raalte, Rijssen, Staphorst, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vollenhove, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Witharen, Zwolle


menu