Huis kopen? 6 woningen gevonden

6 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Raadhuislaan 5 te Eemnes

  Raadhuislaan 5

  € 325.000

  3755HA, Eemnes

  Tussenwoning van 96 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Witbol 27 te Eemnes

  Witbol 27

  € 315.000

  3755WH, Eemnes

  Tussenwoning van 109 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Watermunt 7 te Eemnes

  Watermunt 7

  € 585.000

  3755TE, Eemnes

  Vrijstaande woning van 146 m²

  Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Maalderij 15 te Eemnes verkocht o.v.

  Maalderij 15

  € 295.000

  3755CE, Eemnes

  Tussenwoning van 102 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Fazantenhof 108 te Eemnes verkocht

  Fazantenhof 108

  € 263.000

  3755EK, Eemnes

  Tussenwoning van 122 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Aartseveen 46 te Eemnes

  Aartseveen 46

  € 325.000

  3755VD, Eemnes

  Hoekwoning van 109 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Eemnes

Wilt u een huis kopen in Eemnes? Zoek dan in Eemnes en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Eemnes, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Eemnes, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Eemnes

Het komt veel voor dat iemand die in Eemnes een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Eemnes en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Eemnes

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Eemnes gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Eemnes? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Eemnes? Bekijk dan de koopwoningen in Eemnes bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Eemnes!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist