Huis kopen? 6 woningen gevonden

6 woningen gevonden

 • Hoofdfoto De Horst 68 te Rhenen

  De Horst 68

  € 398.000

  3911SZ, Rhenen

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 170 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Molenberg 19 te Rhenen verkocht o.v.

  Molenberg 19

  € 235.000

  3911PP, Rhenen

  Tussenwoning van 147 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Biezenweide 10 te Rhenen verkocht o.v.

  Biezenweide 10

  € 355.000

  3911VS, Rhenen

  Vrijstaande woning van 95 m²

  Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Grebbeweg 39 te Rhenen

  Grebbeweg 39

  € 590.000

  3911AT, Rhenen

  Vrijstaande woning van 200 m²

  Beschutte ligging, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Herenstraat 62 te Rhenen

  Herenstraat 62

  € 450.000

  3911JG, Rhenen

  Geschakelde woning van 156 m²

  Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Bremlaan 1 te Rhenen

  Bremlaan 1

  € 380.000

  3911XH, Rhenen

  Vrijstaande woning van 123 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Rhenen

Wilt u een huis kopen in Rhenen? Zoek dan in Rhenen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Rhenen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Rhenen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Rhenen

Het komt veel voor dat iemand die in Rhenen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Rhenen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Rhenen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Rhenen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Rhenen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Rhenen? Bekijk dan de koopwoningen in Rhenen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Rhenen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baambrugge, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zeist