Huis kopen? 4 woningen gevonden

4 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Amaliastein 241 te Vianen verkocht o.v.

  Amaliastein 241

  € 255.000

  4133JM, Vianen

  Tussenwoning van 117 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Hogelandseweg 7 te Vianen

  Hogelandseweg 7

  € 259.000

  4132CS, Vianen

  2-onder-1-kapwoning van 95 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Stalstraat 3 te Vianen verkocht

  Stalstraat 3

  € 420.000

  4132VD, Vianen

  Geschakelde woning van 148 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Merenborch 92 te Vianen

  Merenborch 92

  € 319.000

  4132HC, Vianen

  Tussenwoning van 180 m²

  Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater


Huis kopen in Vianen

Wilt u een huis kopen in Vianen? Zoek dan in Vianen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Vianen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Vianen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Vianen

Het komt veel voor dat iemand die in Vianen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Vianen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Vianen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Vianen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Vianen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Vianen? Bekijk dan de koopwoningen in Vianen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Vianen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenersloot, Lopik, Lopikerkapel, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Schalkwijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist