Clemens Mattijs KRMT

Clemens Mattijs KRMT

Actief in Rotterdam, Schiedam, e.o.

Clemens | KRMT | Rotterdam e.o.

Ik ben Clemens. Geboren in Rotterdam, getogen in Oostvoorne (eiland Voorne-putten); een klein gezellig dorp omgeven door veel groen en stranden. Mijn vriendin en ik wonen nu, na jaren in Rotterdam te hebben gewoond, in het pittoreske dorpje Zwartewaal net onder de rook van Rotterdam.

Rotterdam is de mooiste rotstad die er is. De dynamiek, architectuur, gezelligheid en haar havens maken het een wereldstad die blijft verwonderen. Op steenworp afstand is dat al mogelijk en zijn stranden en bossen ook altijd in de omgeving te vinden voor de nodige ontspanning. Ideaal wat mij betreft.

Na een carrière in de Rotterdamse haven, heb ik het roer omgegooid naar een beroep met dezelfde dynamiek in de persoonlijke commerciële dienstverlening; de makelaardij. Bij het verkopen van een (t)huis, komt behoorlijk wat om de hoek kijken. De enorme dankbaarheid, recensies van en het prettige contact met opdrachtgevers, geven mij dagelijks enorme voldoening en energie. Ik zorg voor een persoonlijke benadering tijdens het hele (soms emotionele) traject en doe dat zonder het zakelijke belang uit het oog te verliezen. Door mijn marktkennis, netwerk, betrouwbaarheid en bereikbaarheid, weet je altijd waar je aan toe bent!

Je kunt me vinden in Rotterdam | Capelle aan den IJssel | Schiedam | Vlaardingen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.