Gratis waardebepaling.
Wat is jouw huis waard?

Heb je concrete verkoopplannen? Dan wil je vast weten wat jouw huis waard is! Onze Makelaarsland Agent komt graag bij jou langs om kennis te maken en de waarde van jouw huis te bepalen.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een schatting van de marktwaarde van je huis. Wat je er uiteindelijk voor krijgt, hangt natuurlijk af van wat je met de koper overeenkomt. Makelaarsland kent de woningmarkt in heel Nederland heel goed. En als NVM makelaar hebben we alle data en vergelijkingsmateriaal bij de hand.

De afgelopen 2 jaar verkochten we ruim 7.000 woningen, óók in jouw buurt. Hierdoor kunnen we een realistische inschatting geven van de waarde van jouw huis. Gratis én je zit nergens aan vast. Handig toch?

Gratis waardebepaling van Makelaarsland

Gratis waardebepaling van Makelaarsland

Wil je binnenkort je huis verkopen en weten wat het waard is? Maak een afspraak met één van onze Makelaarsland Agents in jouw buurt. Die komt bij je langs voor de waardebepaling en heeft antwoord op al je vragen. Besluit je uiteindelijk om met Makelaarsland te verkopen, dan bepalen we samen de vraagprijs.
Vraag gratis waardebepaling aan

Kun je niet wachten? Ontvang dan binnen 1 minuut een waarde-indicatie van je huis.

Bereken de waarde

Razendsnelle feedback en heldere antwoorden op onze vragen. Ook het juridische papierwerk was zeer snel én goed geregeld.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.