Gratis waardebepaling.
Wat is jouw huis waard?

Heb je concrete verkoopplannen? Dan wil je vast weten wat jouw huis waard is! Onze Makelaarsland Agent komt graag bij jou langs om kennis te maken en de waarde van jouw huis te bepalen.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een schatting van de marktwaarde van je woning. De marktwaarde hangt af van de huizenmarkt, die altijd in beweging is. Makelaarsland kent de woningmarkt in heel Nederland en als NVM makelaar hebben we inzicht hebben in alle relevante data en referentiepanden.

We verkochten de afgelopen 2 jaar ruim 7.000 woningen succesvol, óók in jouw buurt. Hierdoor kunnen wij jou een realistische indicatie geven van de waarde van jouw woning. En we doen dit gratis én vrijblijvend.

Gratis waardebepaling van Makelaarsland

Als je benieuwd bent naar de waarde van jouw woning en je je huis wilt verkopen, maak je eenvoudig een afspraak met een van onze Makelaarsland Agents. De Agent uit jouw buurt zal bij jou thuis langskomen voor een kennismaking en aan de hand van een marktanalyse en de opname van jouw huis, een waarde inschatten. Besluit je om met Makelaarsland te verkopen, dan bepalen we samen de vraagprijs.

Ook als je meer informatie wilt over het verkopen van je huis met Makelaarsland, kun je tijdens dit gesprek al je vragen stellen.

Vraag gratis waardebepaling aan
Razendsnelle feedback en heldere antwoorden op onze vragen. Ook het juridische papierwerk was zeer snel én goed geregeld. Mevr. Schuurmans, verkocht haar woning met Makelaarsland

Binnen 1 minuut de waarde van jouw woning weten?

Waarde berekenen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.