Internetmakelaars vergelijken

Uw makelaar in Almere: Makelaarsland

Wilt u uw woning in Almere verkopen? NVM makelaar Makelaarsland heeft veel ervaring in Almere. Dankzij de unieke verkoopformule profiteert u van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop uw huis in Almere met Makelaarsland en bespaar

Schakelt u één van onze makelaars in voor de verkoop van uw huis, dan bespaart u duizenden euro's. Bij Makelaarsland betaalt u namelijk een vast bedrag van € 1.286 (incl. BTW). Dit is vele malen goedkoper dan de courtage die de gemiddelde makelaar in Almere vraagt voor hun dienstverlening.

Meer kopers in Almere bereiken

U wilt uw huis in Almere verkopen. Hiervoor is het van belang dat u zoveel mogelijk woningzoekenden in Almere bereikt. U krijgt van Makelaarsland een uitgebreid presentatiepakket toegestuurd, waarmee u potentiële kopers en makelaars in Almere kunt bereiken. Maar met onze hulp kunt u nog veel meer doen om uw huis onder de aandacht te brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van social media of een buurtmailing?

Prominent op Funda

Natuurlijk zorgen wij er voor dat u een prominente vermelding krijgt op Funda en andere relevante huizenwebsites. Daarnaast brengen wij uw huis onder de aandacht bij alle mensen die in het NVM zoekersbestand staan en een woning in Almere zoeken.

Wat doen onze verkoopmakelaars voor u?

Bij Makelaarsland verkopen we samen uw huis. U doet wat u het beste kunt, namelijk tekst, foto's en bezichtigingen. Wij doen de rest. Een lokale NVM taxateur/makelaar in Almere bezoekt uw huis voor een waardebepaling, u bespreekt met uw persoonlijke makelaar de verkoopstrategie en bepaalt samen de vraagprijs. Uw makelaar zorgt voor de publicatie en zodra er biedingen komen voort deze namens u de onderhandelingen.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan
» Probeer het nu gratis uit en ga direct van start met uw woningpresentatie


Over Almere

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is zij Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland. Almere telt bijna 200.000 inwoners.

Makelaarsland heeft in Almere al ruim 540 woningen verkocht, een aantal waar we trots op zijn!

 

» Bekijk alle te koop staande huizen in Almere

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen