Internetmakelaars vergelijken

Uw verkopend makelaar in Biddinghuizen, Makelaarsland

U wilt uw huis of appartement goed en snel verkopen?
Bij NVM makelaar Makelaarsland staan onze experts voor u klaar.

De nr. 1 makelaar van Nederland
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste makelaar van Nederland. Deze nummer 1 positie is verkregen door de unieke formule van Makelaarsland.

Unieke formule
De makelaars van Makelaarsland begeleiden u door het hele verkooptraject van uw woning in Biddinghuizen. Wij verzorgen het verkoopproces van A tot Z, van woningopname tot aan koopovereenkomst. U verzorgt bij Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Geen makelaar kan namelijk meer en beter over uw huis en buurt in Biddinghuizen vertellen dan uzelf. Voor geïnteresseerden is het een groot pluspunt dat zij buiten werktijden kunnen bezichtigen. Tevens horen zij graag uw verhalen over de sfeer van de woning en de buurt waarin deze is gesitueerd. 

Plaatsing huizensites
Makelaarsland zorgt voor plaatsing van uw huis of appartement in Biddinghuizen op alle grote huizensites van Nederland; onder ander Funda.

Vaste lage courtage € 1.286
De formule van Makelaarsland resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U betaalt slechts € 1.286 courtage (incl. BTW), duizenden euro's minder dan bij een traditionele makelaar.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Biddinghuizen

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen