Internetmakelaars vergelijken

Uw makelaar in Utrecht: Makelaarsland

Zoekt u een makelaar in Utrecht? Ook in Utrecht kunt u Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar. Op deze pagina leest u wat NVM makelaar Makelaarsland voor u kan betekenen.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar in Utrecht

In Utrecht kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Utrecht.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Utrecht. 
 • Zelf actief betrokken
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op Funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Utrecht goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio.
 • De perfecte bezichtiging
  Onze makelaars nemen u alle verplichtingen die bij de verkoop van een woning in Utrecht komen kijken uit handen. U doet alleen zelf wat u het beste kunt, namelijk het aanprijzen van uw woning tijdens bezichtigingen.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.286 aan makelaarskosten
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Utrecht voor een vaste lage courtage van € 1.286. Omdat u zelf een actieve rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro's minder dan bij de gemiddelde makelaar in Utrecht.

Bent u benieuwd of de unieke succesformule van Makelaarsland ook bij u past?
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Over de huizenmarkt in Utrecht

In Utrecht staan een ruim 2.000 woningen te koop. Het merendeel van deze woningen zijn appartementen. In de buurt Kanaleneiland-Zuid staan de meeste woningen te koop. Makelaarsland heeft inmiddels al ruim 1.250 woningen verkocht in Utrecht, waarvan wij er 175 verkochten in 2015. Een resultaat waar onze NVM makelaars trots op zijn. Wij helpen ook u graag bij de verkoop van een woning in Utrecht.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Utrecht

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen