Dit huis is verkocht!

Nieuwsgierig naar het huis dat je als ‘verkocht’ zag langskomen op je facebook tijdlijn? Helaas vind je deze woning na de verkocht periode hier niet (meer) terug. Wel kunnen we je inzicht geven in de waarde van jouw woning!

Eerst verkopen, dan aankopen

Voor het verkopen van je huis ben je bij Makelaarsland natuurlijk aan het goede adres. Laat je het liefst alles aan een makelaar over, of wil je zelf ook het één en ander doen? Bij ons kan het allebei. En courtage – zo’n percentage van de koopsom – daar doen wij niet aan! Je betaalt gewoon een vast laag tarief. Wat je huis ook waard is, waar het ook staat. Wel zo duidelijk.

Ja, ik wil weten wat mijn huis waard is

Waarom verkopen met Makelaarsland?

Waarom verkopen met Makelaarsland?

Bespaar duizenden euro’s
Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. En courtage – zo’n percentage van de koopsom – daar doen wij dus niet aan! Zo bespaar je duizenden euro’s. Bereken hier wat jij kunt besparen op de kosten.

Succesvol verkopen
Wij verkopen huizen, geen praatjes. Zo verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt!

Eerst een goed gesprek
Een ander huis is al gedoe genoeg. Een check met iemand met verstand van zaken over de markt, de waarde van je huis en je verkoopkansen helpt je snel verder. Gewoon even bellen dus!
Meer over verkopen met Makelaarsland

'Wij verkochten ons huis ook met Makelaarsland. Slim, snel én voordelig.'

—Bart & Marijke, Amsterdam

Op zoek naar je nieuwe thuis?

Elk jaar helpen we duizenden mensen met het verkopen van hun huis, zoals de woning die je zag op Facebook. Goed nieuws voor de verkoper natuurlijk. Maar wel jammer als jij hier nou nét je zinnen op had gezet. Niks aan te doen. We helpen je graag met het vinden van een ander droomhuis.

Download de app voor iOS of Android en geef aan wat je zoekt. Je krijgt dan een overzicht van alle huizen van de afgelopen 30 dagen die aan jouw wensen voldoen. Zo heb je het complete aanbod van funda in je zak!

Toch nog eens binnen gluren bij een huis dat al is verkocht? Ga naar het woningaanbod en kies bij ‘meer filters’ de optie ‘toon ook verkocht’.

Schakel een aankoopmakelaar in

Als je een huis gaat kopen, zit je geheid met allerlei vragen. Hoeveel is het écht waard? Wat moet ik bieden? Hoe kom ik ertussen in deze markt? Dan kan een aankoopmakelaar je verder helpen. Die vertelt je voordat je gaat kijken waar je op moet letten. Of gaat met je mee en behartigt je belangen, als je wil. Bij ons kan het allebei. En je betaalt gewoon een vast laag tarief.

Aankopen met Makelaarsland

Aankopen met Makelaarsland

Voor de echte zelfdoener hebben we Aankoop Coach. Als een soort coach vergelijken wij de vraagprijs met recent verkochte woningen in de buurt, helpen we met het uitbrengen van een bod en checken we de koopovereenkomst. De rest doe je zelf. En daar betaal je dus ook niet voor.

Wil je een NVM makelaar die alles van A tot Z voor je regelt? Kan ook. Voor de latendoeners is er Aankoop Makelaar. Jouw lokale Makelaarsland Agent gaat dan met je mee. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Jij hoeft alleen je krabbeltje te zetten.
Meer over aankopen met Makelaarsland

24/7 nieuw woningaanbod ontvangen?

Ben je druk op zoek naar een nieuwe woning, maar wil het nog niet helemaal lukken? Geen stress. Met onze zoekopdracht bent je 24/7 op de hoogte van nieuw NVM-woningaanbod. En dat niet alleen; je ontvangt precies het aanbod dat voldoet aan jouw eisen en wensen.

Ja, ik wil een zoekopdracht!

Veel gestelde vragen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Kan ik altijd contact opnemen met Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.