Dit huis is succesvol verkocht!

Je bent hier omdat je waarschijnlijk nieuwsgierig was naar de woning die je als 'verkocht' zag langskomen op je facebook. Helaas vind je deze woning hier niet (meer) terug. Toch een poging wagen? Kijk dan bij ons woningaanbod, en kies bij de 'meer filters' toon ook verkocht.

Op zoek naar je nieuwe thuis?

Er is veel waar je aan moet denken wanneer je op zoek bent naar je nieuwe huis. Je zult je vast ook hebben afgevraagd hoeveel dat éne huis nou daadwerkelijk waard is. Als je jouw droomhuis hebt gevonden en je wilt tot kopen overgaan, is het goed om te weten wat jouw rechten en plichten zijn. Je hebt als koper namelijk een onderzoeksplicht. Wil je hier meer over weten? Wij kunnen je helpen. Als je zeker wilt zijn, is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen. Dan hoef je niet alles zelf uit te zoeken, én jouw makelaar zorgt dan voor de onderhandelingen. Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast bedrag, ongeacht de woningprijs, en locatie. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent én betaalt pas achteraf. Wel zo transparant.

> Meer informatie over aankoop

Ook je huis verkopen?

Wij hebben de afgelopen jaren duizenden huizen succesvol verkocht met onze verkopers. Benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Bezoek dan onze huis verkopen pagina of vraag een gratis informatiegesprek aan.

  • Vast en laag tarief
  • Een overzichtelijk 4-stappenplan
  • Begeleiding van een deskundig team en makelaar
  • 24/7 op de hoogte via de app
  • Betaal pas achteraf!

Bij Makelaarsland Online kies je ervoor om zelf mee te helpen door de bezichtigingen te doen. Grote kans dus dat je een van onze verkopers treft wanneer je een huis gaat bezichtigingen! Bekijk hieronder waarom bezichtigingen die door de verkoper zelf worden gedaan zo leuk zijn!

Wij begrijpen wel dat niet iedereen de bezichtigingen zelf wilt doen, daarom kun je er ook voor kiezen om jouw makelaar de bezichtigingen te laten doen met Makelaarsland Lokaal.

 

Zelf op zoek naar een huis?

Geen huis verkopen, maar juist op zoek naar een huis? Wij helpen je verder zoeken. Maak jouw specifieke zoekopdracht aan in onze superhandige app en ontvang het nieuwste en meest complete woningaanbod van heel Nederland via pushberichten. Dit aanbod voldoet aan al jouw eisen en wensen en je wordt 24/7 op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw favoriete huizen.


Google play Store

App Store
'Wij verkochten ons huis ook met Makelaarsland. Slim, snel én voordelig.'
Bart & Marijke, Amsterdam

Bekijk wat mensen zoals jij over verkopen met Makelaarsland te vertellen hebben.

Veel gestelde vragen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Kan ik altijd contact opnemen met Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.