Dit huis is succesvol verkocht!

Nieuwsgierig naar het huis dat je als 'verkocht' zag langskomen op je facebook tijdlijn? Helaas vind je deze woning na de verkocht periode hier niet (meer) terug. Toch een poging wagen? Kijk dan bij ons woningaanbod, en kies bij de 'meer filters' toon ook verkocht.

Op zoek naar je nieuwe thuis?

Er is veel waar je aan moet denken wanneer je op zoek gaat naar een (nieuw) huis. Je zult je vast hebben afgevraagd hoeveel dat éne huis nou echt waard is. Als je jouw droomhuis hebt gevonden en je wilt tot kopen overgaan, is het goed om te weten wat het huis waard is, wat jouw rechten en plichten zijn en onder welke voorwaarden je wilt aankopen.

Als je zeker wilt zijn, is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen. Dan hoef je niet alles zelf uit te zoeken, én jouw makelaar zorgt dan voor de onderhandelingen. Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast bedrag, ongeacht de woningprijs, en locatie. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent én betaalt pas achteraf. Wel zo transparant.

Heb je vragen over het aankopen in de huidige markt of wil je meer te weten komen over wat een aankoopmakelaar voor je kan betekenen? Vraag een gratis sparringsessie aan met een van onze makelaars.

Eerst je huis verkopen?

Bij Makelaarsland maken we het verkopen van je huis verrassend eenvoudig én betaalbaar. Onze voordelen:

  • Vast en laag tarief (bereken direct je besparing)
  • Een overzichtelijk 4-stappenplan
  • Begeleiding van een deskundig team en persoonlijke makelaar
  • 24/7 op de hoogte via de app
  • Betaal pas achteraf!

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 50.000 huizen succesvol verkocht met onze moderne aanpak; altijd samen met onze verkopers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer over het verkopen van je huis of vraag een informatiegesprek aan.

Nieuw woningaanbod direct ontvangen?

Maak je persoonlijke zoekopdracht aan in onze superhandige app en ontvang het nieuwste en meest complete woningaanbod van heel Nederland via pushberichten. Het aanbod voldoet aan al jouw wensen en je wordt 24/7 op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij jouw favoriete huizen.


Google play Store

App Store
'Wij verkochten ons huis ook met Makelaarsland. Slim, snel én voordelig.'
Bart & Marijke, Amsterdam

Bekijk wat mensen zoals jij over verkopen met Makelaarsland te vertellen hebben.

Veel gestelde vragen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Kan ik altijd contact opnemen met Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.