Dit huis is verkocht!

Nieuwsgierig naar het huis dat je als ‘verkocht’ zag langskomen op je facebook tijdlijn? Helaas vind je deze woning na de definitieve verkocht datum hier niet (meer) terug. Benieuwd naar ons huidige woningaanbod, onze gratis zoekopdracht of de waarde van je woning? Lees dan toch even verder!

Woningaanbod

Makelaarsland is één van de grootste makelaarskantoren van Nederland. Hierdoor bieden wij altijd een ruim aanbod nieuwe woningen te koop aan. Zoek in ons woningaanbod naar jouw nieuwe droomhuis!

Gratis zoekopdracht

Elk jaar helpen we duizenden mensen met het verkopen van hun huis, zoals de woning die je zag op facebook. Goed nieuws voor de verkoper natuurlijk. Maar wel jammer als jij hier nou nét je zinnen op had gezet. Niks aan te doen. We helpen je graag met het vinden van een ander droomhuis.

Met onze zoekopdracht ben je 24/7 op de hoogte van nieuw NVM-woningaanbod. En dat niet alleen; je ontvangt precies het aanbod dat voldoet aan jouw eisen en wensen.

Huis verkopen?

Voor het verkopen van je huis ben je bij Makelaarsland aan het juiste adres. Laat je het liefst alles aan een makelaar over, of wil je zelf ook het één en ander doen? Bij ons kan het allebei.

Bespaar duizenden euro’s
Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, wat je huis ook waard is. Courtage – zo’n percentage van de koopsom – daar doen wij dus niet aan! Bereken hier wat jij kunt besparen op de verkoop bij Makelaarsland.

Succesvol verkopen
Wij verkopen huizen, geen praatjes. Zo verkochten we al ruim 56.000 woningen door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt! Onze makelaars en adviseurs vertellen je graag alles over de verkoopkansen voor jouw huis.

Bereken je besparing

Wij rekenen geen percentage van de verkoopprijs, maar een vast laag tarief van € 1.575 all-in. Vul jouw verwachte verkoopprijs in en ontdek wat je kunt besparen als je zelf de bezichtigingen doet.
Verkoopprijs Verwachte verkoopprijs
400.000
Vergelijkingstarief
1.38
%
Je bespaart:
2,225

Eerst een goed gesprek
Een ander huis is al gedoe genoeg. Een check met iemand met verstand van zaken over de markt, de waarde van je huis en je verkoopkansen helpt je snel verder. Gewoon even bellen dus op 088 200 2000 of vraag een informatiegesprek aan, dan bellen wij jou!

 

'Wij verkochten ons huis ook met Makelaarsland. Slim, snel én voordelig.'

—Bart & Marijke, Amsterdam

Aankopen met Makelaarsland

Als je een huis gaat kopen, zit je geheid met allerlei vragen. Hoeveel is het écht waard? Wat moet ik bieden? Hoe kom ik ertussen in deze markt? Dan kan een aankoopmakelaar je verder helpen. Die vertelt je voordat je gaat kijken waar je op moet letten. Of gaat met je mee en behartigt je belangen, als je wil. Bij ons kan het allebei. En je betaalt gewoon een vast laag tarief. Lees alles over het aankopen met Makelaarsland

Aankopen met Makelaarsland
NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.