Is een mondelinge overeenkomst bindend?

Zolang er geen is gesloten, kunnen zowel de koper als verkoper niet worden gehouden aan nakoming. Een mondelinge overeenstemming is dus niet bindend. Tot het meewerken aan het opmaken van een schriftelijke koopovereenkomst kan de verkoper niet gedwongen worden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.