Antwoorden op veelgestelde vragen

Waarom is Makelaarsland zo goedkoop?

Dat is eigenlijk heel logisch. Bij veel traditionele makelaars is de courtage een percentage van de koopsom. Daar doen we niet aan. Wij rekenen een vast, betaalbaar bedrag ongeacht de waarde van je huis. Er zijn een aantal redenen waardoor wij een lagere prijs kunnen vragen dan veel andere makelaars.

  1. Jij hebt zelf een actieve rolBij Makelaarsland geloven we in de zelfredzaamheid van jou als verkoper of als koper. Bij het verkopen of kopen van een huis kun je prima het een en ander zelf doen. Jij kent je huis en de omgeving het beste dus waarom zou je de bezichtigingen uit handen geven? Belangrijker nog, jij kan als geen ander de liefde die jij voor je huis voelt overbrengen op potentiële kopers. Dat ga je zeker terug zien in de opbrengst! Doordat je zelf actief bent hoeven wij niet voor elke bezichtiging, inspectie of overdracht jouw kant op te komen en dat scheelt veel tijd en dus veel geld!
  2. Wij houden de bedrijfskosten laag – Wij hebben geen dure kantoren op toplocaties, maar één hoofdkantoor in Alkmaar. Daarnaast werken onze Makelaarsland Agents veelal vanuit huis. Naast makelaar zijn we ook een beetje een IT-bedrijf en hebben we zoveel mogelijk processen geautomatiseerd. Hierdoor houden we alles voor jou inzichtelijk én houden we onze kosten laag. 

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk onze producten en prijzen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.