Antwoorden op veelgestelde vragen

Waarom verkopen met Makelaarsland?

Altijd een vast laag tarief – Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s.

Perfecte presentatie op funda – Wij doen er alles aan om jouw huis goed voor de dag te laten komen. Onder andere met professionele fotografie en plattegronden.

Geen juridische rompslomp – Een deskundig team van juristen staat altijd klaar om jou te ontzorgen van de juridische rompslomp.

Al ruim 17 jaar de grootste digitale NVM-makelaar van Nederland – Wij verkopen huizen, geen praatjes. Zo verkochten we al ruim 56.000 woningen door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt!

Prijs/kwaliteit op funda: 9,2 – We maken het aan- of verkopen van je huis makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

Dat zijn mooie feitjes, maar wat is het verschil met andere makelaars? Bij Makelaarsland bepaal je zelf hoeveel verkoopmakelaar je nodig hebt. Je kunt zelf actief meehelpen met de verkoop van jouw huis, door bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen te doen. Je bespaart dan op de kosten omdat je de makelaar werk uit handen neemt. Heb je liever meer hulp? Ook dat kan. Jouw makelaar in de buurt ontzorgt je tijdens de verkoop en doet de bezichtigingen voor je. Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast bedrag. De waarde van jouw woning heeft dus geen invloed op de makelaarskosten. Wel zo eerlijk!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.