Antwoorden op veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een woninganalyse aanvragen?

Je kunt een woninganalyse zowel voor als na een bezichtiging aanvragen, maar wij raden aan om dit na een bezichtiging te doen. Wij helpen je natuurlijk graag om een bezichtiging goed voor te bereiden, maar om het meeste uit een woninganalyse te halen helpt het zeker als jij de woning zelf al eens gezien hebt. Naast dat jij misschien dingen gezien hebt in de woning waar je niet zeker van bent en waar wij jou advies over kunnen geven, weet je dan ook wat jouw gevoel is bij de woning. Het zou natuurlijk zonde zijn als je een woninganalyse hebt aangevraagd voor een bezichtiging en dat achteraf blijkt dat de woning toch niets voor jou is.

Daarnaast bespreken we tijdens het gesprek ook alvast de biedingsstrategie. Ook daarbij helpt het als jij al een idee hebt hoe graag je dit huis wilt hebben. En ook dat weet je pas ├ęcht na een bezichtiging.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.