Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe werkt de woningopname?

Nadat je ons opdracht tot verkoop van jouw huis hebt gegeven, neemt de Makelaarsland Agent bij jou uit de buurt of de lokale NVM-taxateur van de taxatheek zo snel mogelijk contact met je op. De taxateur en Makelaarsland Agents zijn lokaal bekend en op de hoogte van de ontwikkelingen bij jou in de buurt. Je moet zelf aanwezig zijn bij de woningopname. Wij zijn namelijk verplicht om jouw identiteit te controleren. De woningopname neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Nadat de taxateur/Makelaarsland Agent de woningopname heeft uitgevoerd, maakt hij zo snel mogelijk een opnamerapport. Daarin staan onder andere de kenmerken van de woning en de geschatte waarde. Je ontvangt het opnamerapport via e-mail en in jouw eigen online woningdossier.

We hebben inmiddels ook de optie om de woningopname op afstand te laten plaatsvinden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.