Nationale Notaris

Nationale Notaris

De Nationale Notaris

Je hebt een woning gekocht, gefeliciteerd! Nu nog een notaris kiezen die het huis officieel kan overdragen naar jou/jullie. Met de Nationale Notaris heb je altijd een betrouwbare en betaalbare notaris bij jou in de buurt. Als onze huisnotaris rekenen zij een speciaal all-in tarief dus je bent hartstikke voordelig uit. Verder regelen zij alles makkelijk en snel.

Notarisdienst

nutsvoorzieningen

 • nutsvoorzieningen

  Vaste ‘all-in’ prijs

  Via Makelaarsland maak je gebruik van het speciale all-in tarief en ben je hartstikke voordelig uit. Let op! Voor Amsterdam geldt een aangepast tarief.
 • nutsvoorzieningen

  Notaris bij jou in de buurt

  Nationale Notaris werkt landelijk en heeft daarom altijd een betrouwbare notaris bij jou in de buurt beschikbaar.
 • nutsvoorzieningen

  Begrijpelijke taal

  De notaris stelt de hypotheek- en leveringsakte op. Alles is duidelijk, inzichtelijk en in begrijpelijke taal, dus ook de meest ingewikkelde zaken.

Hoe werkt de Nationale Notaris?

 • Vraag de notarisdienst aan door het invullen en versturen van ons formulier. Jouw gegevens sturen wij door naar de Nationale Notaris.
 • De notaris bij jou uit de buurt neemt contact met jou en de verkopers op voor het maken van een afspraak en bespreekt welke stukken hij nodig heeft.
 • De overdracht vindt plaats bij de notaris van de Nationale Notaris.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.