Taxatierapport

Taxatierapport

Gevalideerd taxatierapport

Voor een gevalideerd taxatierapport ben je bij de Taxatheek aan het juiste adres. De Taxatheek is het enige onafhankelijke en landelijk werkende taxatiebureau van Nederland en de taxateur bij jou uit de buurt komt graag langs om de marktwaarde van jouw huis te bepalen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle specifieke eigenschappen van de woning.

Gevalideerd taxatierapport

nutsvoorzieningen

De voordelen van de Taxatheek

 • nutsvoorzieningen

  Binnen 1 werkdag een afspraak

  Na het geven van de opdracht neem de taxateur van de Taxatheek binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak voor het taxeren van de woning te maken.
 • nutsvoorzieningen

  Geaccepteerd door alle banken

  De taxatierapporten van de Taxtheek worden altijd extern gecontroleerd door het NWWI. Door deze controle weet je zeker dat het taxatierapport aan de hoogste eisen voldoet.
 • nutsvoorzieningen

  Jarenlange ervaring

  De Taxatheek is een landelijk werkend taxatiebureau en heeft in elke regio een zeer ervaren taxateur. Ze zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen en hebben al ruim 25 jaar ervaring.

Hoe werkt de Taxatheek?

 • Vraag het taxatierapport aan via het aanvraagformulier op deze pagina. Jouw gegevens sturen wij door naar de Taxatheek.
 • Van de Taxatheek ontvang je een opdrachtformulier om de opdracht te geven. Daarna neemt de taxateur binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak te maken voor het taxeren van de woning.
 • De taxateur taxeert de woning en stelt een gevalideerd (NWWI) taxatierapport op, die jij vervolgens digitaal ontvangt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.