Unieke woning uitgelicht: Voormalig klooster uit 1906

Door
Makelaarsland
op

De Theresiahoeve is een gebouw met een rijke geschiedenis en vele mogelijkheden. In 1906 gebouwd als renteniersboerderij en na de oorlog verbouwd tot klooster door de zusters Dominicanessen. De woning is van 2000 tot 2010 geheel gemoderniseerd met behoud van originele details.

Bezichtiging aanvragen

Groenrijke omgeving

De Theresiahoeve staat in het centrum van het dorp Langenboom. 15 minuten van Uden, ongeveer een half uur van Den Bosch en Nijmegen. Gelegen midden in een ideaal fiets- en wandelgebied met op 1 km een grote zwemplas met uitstekende waterkwaliteit. De woning heeft aan de achterzijde een verwarmd zwembad (6 x 11 m) met elektrisch bedienbaar zonnelamellen afdekking. Eigen keukentje, toilet, douche en overdekte zit.

Authentieke details

De begane grond is onderverdeeld in een voorhuis, middenhuis en achterhuis. Het voorhuis beschikt over 3 woonkamers, allen met massief eiken vloer en een kamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin. Het middenhuis is van veel gemakken voorzien met onder andere een woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. De bijkeuken en de garage bevinden zich in het achterhuis.

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.