Waarom zou ik een plattegrond laten maken?

Door
Makelaarsland
op

Het woningaanbod op funda is enorm. Natuurlijk zijn mooie foto’s een must om je te onderscheiden. Maar wat óók heel belangrijk is, is een plattegrond. Zonder dat is het voor potentiële kopers vaak nog lastig om een goede inschatting te maken van de woning.

Plattegrond

Daarom zit er standaard in ons presentatiepakket een interactieve 2D/3D plattegrond. We zetten de voordelen van een plattegrond nog even voor je op een rijtje.

De plattegrond geeft een overzicht van de afmetingen en ruimtes

Potentiële kopers zien een badkamer op de foto’s, maar waar zit deze precies? Met de plattegrond zie je in één oogopslag waar welke ruimte zit. Op funda staat de plattegrond overzichtelijk per verdieping afgebeeld. Door de afmetingen kun je zelf alvast meten of jouw bank of kast erin past. Hierdoor geef je de potentiële kopers de gelegenheid om je woning vanuit verschillende perspectieven te bekijken en worden alle mogelijkheden van je huis zichtbaar.

Benieuwd naar jouw voordeel als je met Makelaarsland verkoopt?

Bereken wat ik bespaar

Het zorgt voor een hogere ranking op funda

Op funda krijgt jouw woning een extra icoontje met ‘plattegrond’. Dit zorgt voor een hogere ranking in de zoekresultaten op funda. Met het grote woningaanbod is het belangrijk dat je snel gevonden wordt, en hier helpt de plattegrond aan mee!

plattegrond

Op funda kun je de plattegrond zowel in 2d als 3d bekijken

Door de inzoomfunctie kun je iedere ruimte in detail bekijken. Ook zijn de maten duidelijk leesbaar. Een plattegrond in 3D bekijken geeft een extra realistisch effect. Het helpt potentiële kopers om nog een beter beeld te krijgen van de ruimtes en indeling van de woning.

plattegrond

Wat lever jij aan?

Met een simpele schets of (bouw)tekening kan de plattegrond al uitgewerkt worden. Hoe je een schets of bouwtekening aanlevert, lees je hier. Na het bestellen van het presentatiepakket, ontvang je per e-mail een link om de schets of bouwtekening te uploaden.

plattegrond

Wil je een plattegrond van je woning laten maken, maar heb je geen bouwtekening? Of vind je het lastig om een schets te maken? Voor een meerprijs van € 95 kan er een specialist (zoals Tim) langskomen om de woning in te meten. Op basis van deze berekening wordt de plattegrond getekend.

Wil jij er ook één bestellen of de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij net als 18.000 andere slimme verkopers ook op de hoogte blijven van nieuws in de huizenmarkt?

Ik ontvang graag 1 x per maand tips en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.