Groenlandse kade 12 Vinkeveen

495.000 k.k.

Bereken je maandlasten

2 kamers waarvan
1 slaapkamer

0 badkamers

Woonopp. 99 m2
Perceelopp. 1020 m2

Aangeboden een unieke kans voor realisatie van uw nieuwbouw woning en dat op steenworp afstand van de Vinkeveense plassen en toch met 15 minuten staat u al in Amsterdam of richting Utrecht. Op dit bouwperceel aan de Groenlandsekade 12 te Vinkeveen kunt u een woning plaatsen van maar liefst 700M3 inhoud. De woning is ruim opgezet. Op de begane grond in het hoofdgebouw vindt u de entree, toilet, keuken en de eetkamer, links daarvan in de aanbouw is de keuken en een carport gesitueerd. Rechts van het huis kom je via een corridor in de woonkamer/atelier/kantoor. Hierachter is de master bedroom met badkamer geplaatst. Op de verdieping is een vide boven de trap, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en een berging met CV.

De begane grond is incl. bijgebouwen 163M2, 63m2 hoofdgebouw en 100m2 bijgebouw. Dit is ook wat er maximaal gebouwd mag worden inclusief vergunningsvrij bouwen.

Gedeelte na de corridor is oorspronkelijk bedoeld voor kantoor of atelier.

De verdieping is 63m2, totaal is er dus 226m2 vloeroppervlakte en 700m3 inhoud.

De getoonde ontwerpen hebben een geschatte bouwkosten van 400.000euro exclusief een eventuele kelder die naar wens geplaatst kan worden.

Ondanks dat u langs de A2 woont is de aanwezigheid van deze weg nauwelijks hoorbaar door de hoge geluidswal, maar de fluitende vogels hoort u des te beter. U ervaart het als uw eigen privé natuurgebied. U moet het zelf ervaren om het te doen geloven. Vanaf de 1e verdieping is er middels de dakkapellen een prachtig uitzicht op de plassen. Naast gelegen perceel heeft de bestemming ‘parkeervak’ en zal daardoor een extra ruim en vrij gevoel van wonen geven.

De woning die nu nog op het perceel staat, dient gesloopt te worden

Ter inspiratie zijn er door de architect, waarmee u ook de verdere realisatie kan uitvoeren, deze artist impressies gemaakt van woningen die op het perceel gebouwd kunnen worden. Natuurlijk kunt u ook met uw eigen architect een woning geheel naar uw wens laten realiseren.

Voor de waterliefhebbers de ideale plek om te wonen! U kunt dichtbij een ligplaats huren voor uw boot om in no time de plassen op te varen. Wordt dit uw droomplek? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Let op! de woning wordt overdragen in de staat zoals hij verkeerd, As-is clausule is van toepassing.

Lees meer

Overdracht

Status

In verkoop

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort Woonhuis

Eengezinswoning, Vrijstaande woning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1900

Soort dak

Zadeldak Overig

Kadastrale gegevens

Volle eigendom, gemeente Vinkeveen, sectie A, nummer 4267 , perceeloppervlakte: 1020 m2

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte

99m2

Perceeloppervlakte

1020m2

Inhoud

220m3

Indeling

Aantal kamers

2 kamers (waarvan 1 slaapkamer)

Aantal badkamers

0 badkamer

Energie

Isolatie

Geen isolatie

Verwarming

Geen verwarming

Warm water

Geen warm water

Buitenruimte

Ligging

Beschutte ligging

Tuin

Geen tuin

Bergruimte

Garage

Soort

Geen garage

Isolatie

Geen spouw, Geen isolatie

Alle kenmerken
Foto 1 van 27

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.