Wat doet een aankoopcoach?

Als je een huis gaat kopen, is het fijn als er soms iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Maar je wil ook weer niet veel geld aan een aankoopmakelaar besteden.

Voor Zelfdoeners houden we het daarom makkelijk én betaalbaar met onze aankoopcoach. Bekijk hier de stappen:

1. ZOEKEN EN BEZICHTIGEN

Ongetwijfeld struin je alle huizensites al af. Download ook de Makelaarsland app. Dan ontvang je als eerste het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw wensen. En heb je een huis gespot? Dan is het tijd voor een bezichtiging. Die doe je zelf. Wil je meer weten over waar je op moet letten en wat je moet vragen? Dan zit één van onze aankoopcoaches voor je klaar. Gewoon om even te sparren, als dat nodig is.

2. WONINGANALYSE (WAARDE EN MARKT)

Overweeg je een bod te doen? Vraag dan een woninganalyse aan. Dan nemen we alles wat er te weten is over het huis vooraf met je door. Wij hebben alle relevante data bij de hand. Vierkantemeterprijzen, recent verkochte woningen in de buurt, de concurrentie in de markt. Ideaal. Zo zie je niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we je met de waardebepaling en de juiste biedingsstrategie.

3. OPENINGSBOD

Als je besluit een bod uit te willen brengen, dan bereiden we samen het openingsbod voor. We nemen alles goed met je door. Ons speciale ‘Bieden als een pro-formulier’ zorgt ervoor dat je niks vergeet. Je neemt zelf contact op met de verkopende partij om je bod uit te brengen. Als een echte pro!

4. ONDERHANDELEN ALS EEN PRO

Na het openingsbod staan we klaar om je verder te coachen. Tijdens de onderhandelingen kun je begeleiding op maat verwachten. Samen gaan we voor de scherpste prijs en de meeste gunstige voorwaarden. En jij onderhandelt als een pro!

LIEVER VOLLEDIG ONTZORGD WORDEN?

5. KOOPOVEREENKOMST EN AFHANDELING

Heb je overeenstemming bereikt? Dan helpen wij je met de afronding van de koop. We checken de koopovereenkomst en alle overige juridische stukken en houden belangrijke termijnen in de gaten. Lekker makkelijk, want zo vergeet je niks. Tot de overdracht kun je bij ons terecht voor antwoord op al je vragen en handige tips.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.