Wat doet een aankoopcoach?

Als je een huis gaat kopen, is het fijn als er soms iemand met verstand van zaken met je meekijkt. Maar je wil ook weer niet veel geld aan een aankoopmakelaar besteden. Daar heeft Makelaarsland een oplossing voor, de aankoopcoach! Hiermee houden we het kopen van een huis makkelijk én betaalbaar. Wil je weten hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

In 5 stappen een huis aankopen met onze aankoopcoach

1. EEN WONING ZOEKEN EN BEZICHTIGEN

Ongetwijfeld struin je de meeste huizensites al af, maar heb je de Makelaarsland zoekopdracht al ingesteld? Dan ontvang je meteen het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen in je mailbox.

Wanneer je een leuk huis gespot hebt, dan is het tijd voor een bezichtiging. Die doe je zelf. Wil je weten waar je op moet letten en wat je moet vragen? Dan zit één van onze aankoopcoaches voor je klaar. Gewoon om even te sparren, als dat nodig is.

In 5 stappen een huis aankopen met onze aankoopcoach

2. WONINGANALYSE

Overweeg je een bod te doen? Vraag dan een woninganalyse aan. Jouw aankoopcoach doet een marktanalyse en geeft je een indicatie van de woningwaarde. Alles wat er te weten is over het huis nemen we vooraf met je door. Wij hebben alle relevante data bij de hand. Vierkantemeterprijzen, recent verkochte woningen in de buurt, de concurrentie in de markt. Ideaal. Zo zie je niks over het hoofd. Op basis van al die informatie helpen we je met de waarde indicatie en de juiste biedingsstrategie.

2. WONINGANALYSE

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN

Tijdens het gesprek over de woninganalyse bereiden we samen ook het openingsbod alvast voor. Ons handige ‘Bieden als een pro-formulier’ zorgt ervoor dat je niks vergeet. Je neemt zelf contact op met de verkopende partij om je bod uit te brengen. Na het openingsbod staan we klaar om je verder te coachen. Tijdens de onderhandelingen kun je begeleiding op maat verwachten. Samen gaan we voor de scherpste prijs en de meeste gunstige voorwaarden. En jij onderhandelt als een pro!

Liever een makelaar die de onderhandelingen voor je doet? Kijk dan wat onze aankoopmakelaar voor jou kan betekenen.

4. OVEREENSTEMMING

Heb je overeenstemming bereikt? Dan helpen wij je met de afronding van de koop. We checken de koopovereenkomst en alle overige juridische stukken en houden belangrijke termijnen in de gaten. Lekker makkelijk, want zo vergeet jij niks.

5. EIGENDOMSOVERDRACHT

Tot de overdracht kan je bij ons terecht voor antwoord op al je vragen en handige tips. We hebben een checklist voor je klaargezet die je kan gebruiken bij de afronding, zodat jij helemaal klaar bent voor de grote dag. Als koper heb je het recht het huis nog eenmaal te bekijken voordat je met de verkoper naar de notaris gaat. Zijn er bijzonderheden? Dan kan je jouw aankoopcoach natuurlijk bellen of mailen!

Aankoopcoach of aankoopmakelaar?

Het kopen van een huis is waarschijnlijk de grootste financiële uitgave die je ooit in je leven gaat doen. Je wilt daarom natuurlijk graag een expert die met je meekijkt. Iemand die jou helpt in je keuze-afwegingen en die ervoor zorgt dat jij straks jarenlang plezier hebt van je nieuwe thuis. Hulp inschakelen bij de aankoop van een woning is daarom een slimme keuze.

Bij Makelaarsland vinden we dat aankoophulp niet zo veel hoeft te kosten. Het kopen van een huis is al duur genoeg! Daarom hebben wij de Aankoopcoach geïntroduceerd. Met één van onze aankoopcoaches ben jij verzekerd van NVM-kwaliteit, persoonlijke begeleiding en heel veel kennis en ervaring.

Het grote verschil met een aankoopmakelaar is dat jij bij de aankoopcoach zelf een actievere rol hebt. Zo ga je zelf op zoek naar een woning (daar heb je ons helemaal niet bij nodig) en voer je zelf de onderhandelingen (met onze begeleiding, tips en adviezen). Bereken wat je kunt besparen met onze aankoophulp of vraag een kennismaking aan met één van onze coaches.

Bereken je besparing

Wij rekenen geen percentage van de aankoopprijs, maar een vast laag tarief van € 995. Vul jouw verwachte aankoopprijs in en ontdek wat je kunt besparen als je zelf woningen bezichtigt en een bod uitbrengt.
Aankoopprijs Verwachte aankoopprijs
400.000
Vergelijkingstarief
1.00
%
Je bespaart:
2,225
NPFOTO.klein-56

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.