Siciliepad 1 Eindhoven

337.500 k.k.

Bereken jouw maandlasten met ING

Verkocht onder voorbehoud

Net te laat! Deze woning is verkocht onder voorbehoud. Bezichtigen of bieden is dus niet mogelijk, maar wat we wel voor je kunnen doen is jouw naam op de reservelijst plaatsen. Als de verkoop -om wat voor reden dan ook- niet doorgaat, laten we dat meteen weten en kan jij je kans pakken!

6 kamers waarvan
5 slaapkamers

1 badkamer
1 apart toilet

Woonopp. 131 m2
Perceelopp. 183 m2

SICILIËPAD 1 TE EINDHOVEN

Een ruime goed geïsoleerde hoekwoning gelegen op een unieke locatie in een ruim gemoedelijk hofje aan de rand van Eindhoven, in de wijk Heesterakker. Op een paar honderd meter van het prachtige natuurbeschermde Dommeldal en de voetbalvelden en het tennispark. De ruime woning heeft maar liefst 5 slaapkamers (of werkkamers), een ruime lichte woonkamer met marmeren vloer met vloerverwarming en een achtertuin op het zuidwesten.

Deze woning is goed geïsoleerd en heeft daardoor een lager energieverbruik. In 2018 is spouwmuurisolatie aangebracht. Alle kamers zijn voorzien van dubbel glas (ook alle slaapkamers) en in november 2020 is een nieuwe, energiezuinige CV ketel met slimme thermostaat geïnstalleerd. Door deze voorzieningen heeft de woning energielabel B verkregen. Het huis is goed onderhouden, licht van inrichting en daarmee instapklaar.

Bijzonderheden:
- Een ruime hoekwoning in Eindhoven – Noord, in gewilde wijk Heesterakker
- Onder architectuur aangelegde fraaie mediterrane voortuin (2020)
- De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer, met vloerverwarming in woonkamer.
- 5 slaapkamers
- Nieuwe Remeha CV-ketel (november 2020) met slimme thermostaat
- Alle woonruimtes voorzien van horren voor ramen.
- Tuin op zuidwesten met praktische overkapping
- Bouwjaar 1976
- Perceel: 183 m2
- Woonoppervlakte: 132 m2
- Inhoud woonhuis: 445 m3
- Gelegen op een rustige woonlocatie aan een doodlopend hofje, nabij winkels, scholen, natuurgebied/park de Dommel, en aansluiting op diverse snelwegen.

Tuin voorzijde:

De fraaie, onderhoudsarme mediterrane voortuin is in 2020 aangelegd, met diverse vlakken met paars-witte vaste beplanting en voorzien van ondergrondse bevloeiingsslang.

Begane grond:

U treedt de lichte hal binnen via een overdekte entree. De hal heeft een verlaagd plafond met lichtspots, een garderobe-nis, verwarming met thermostaatkraan en toilet.

Via de hal is de woonkamer bereikbaar. De L-vormige woonkamer is ruim van opzet en door de grote ramen valt volop daglicht binnen. De kamer heeft een lichte, marmeren vloer en is voorzien van comfortabele vloerverwarming, aangevuld met radiatoren. De meterkast is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft 10 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 krachtschakelaar (3 fasen).

Alle ramen op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van (anti-pollen) horren.
Onder de trap bevindt zich een praktisch ingedeelde bergruimte, welke is voorzien van legplanken, en waar de pomp en verdeler van de vloerverwarming zijn ondergebracht.

Vanuit de woonkamer is er vrije toegang tot de keuken, welke eveneens van een marmeren vloer is voorzien en aanvullend een radiator.
De keuken is voorzien van een witte keukeninrichting, in hoekopstelling, met ruime onder- en bovenkasten, twee spoelbakken, gaskookplaat, een rvs afzuigkap (2019), een elektrische oven (2019) en een rvs Miele afwasmachine. Ook in de keuken is volop daglicht aanwezig door het raam naast het aanrecht, met fraaie uitkijk op de tuin. De keuken heeft een verlaagd plafond met lichtspots.
Via de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping

Via de trapopgang, die in de woonkamer gesitueerd is, is de eerste verdieping te bereiken. De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning is ca. 15m2 groot en voorzien van een grote inbouwkast met spiegeldeuren. Tevens is er de mogelijkheid tot het realiseren van een wastafel (water aansluiting en riolering zijn aanwezig).
De slaapkamers aan de achterzijden van de woning zijn ca. 11,5 m2 (de grote slaapkamer) en ca. 9,5m2 (kleine slaapkamer) groot. De kleine slaapkamer is voorzien van een rolluik. Alle slaapkamers zijn aangenaam licht door de grote raampartijen en voorzien van lamellen.

De riante badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een toilet, dubbele wastafel, een douchecabine met thermostaatkraan, een verlaagd aluminium plafond met spots en een grote spiegel.

De hal en slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer. Alle radiatoren zijn voorzien van thermostaatkranen.

Tweede verdieping

Een vaste trap komt uit op de overloop van de dakverdieping. In de open ruimte grenzend aan deze overloop bevinden zich de aansluitingen voor een wasmachine en een droger. De overloop op deze verdieping geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, die beiden zijn voorzien van brede dakkapellen, waardoor veel daglicht binnen valt en er extra ruimte gecreëerd wordt in deze kamers. De ruimtes kunnen gebruikt worden als slaapkamer, maar zijn ook uitstekend in te richten als werk- of hobby kamer. In beide kamers bevindt zich achter de knieschotten nog extra praktische opbergruimte.

Op de dakverdieping is nog een ruime opbergruimte aanwezig waar de nieuwe Remeha CV ketel is geïnstalleerd.

Het was-gedeelte is voorzien van een pvc vloer, het halletje en de twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tuin achterzijde

Door de zuidwest oriëntatie is de tuin een heerlijke plek om te vertoeven, fraai aangelegd met een terras, gazon en borders met diverse vaste beplanting. Er is een privacy door de dichte tuinafscheidingen aan de zijkanten van het perceel en de berging aan de achterzijde.
Aan de achterzijde van het huis is over de gehele breedte van het perceel een prachtige overkapping (met ledverlichting) aangebracht, met een diepte van 3 meter. Deze overkapping is niet alleen praktisch om spullen droog te houden, maar is ook een heerlijke locatie om te ontspannen en genieten van de tuin in de middag- en avondzon. Onder de overkapping bevindt zich een houten vlonder en is verder voorzien van een handige buitenkraan.

Achterin de tuin staat een ruime berging waar u fietsen kunt stallen en tuin-benodigdheden, voorzien van legplanken aan twee zijden. Tevens is er elektra aanwezig in de berging. In de erfafscheiding aan de zuidzijde is een brede poort voorzien voor de ontsluiting naar het Siciliëpad en de Florencelaan.

Locatie
De woonomgeving is uitzonderlijk: aan de rand van een beschermd natuurgebied, maar toch in de stad. Je woont hier aan een rustig hofje met veel parkeergelegenheid, vanuit waar je de uitvalswegen op korte afstand kunt bereiken.

Dus rust rondom het huis, dichtbij de natuur en toch alle voorzieningen, zoals winkels, voetbalvelden, tennispark, scholen (basisscholen op loopafstand en meerdere middelbare scholen op 1 tot 3 km afstand) en supermarkten binnen handbereik.

OMGEVING
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners. Daarmee is het de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse hogescholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een bezichtigingsafspraak met Ron van den Berk 088-2002000.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A spacious, well-insulated corner house located in a unique location in a spacious cozy courtyard on the outskirts of Eindhoven, in the Heesterakker district. A few hundred meters from the beautiful nature-protected Dommeldal and the football fields and the tennis park. The spacious house has no fewer than 5 bedrooms (or work rooms), a spacious bright living room with marble floor with underfloor heating and a backyard on the southwest.

This house is well insulated and therefore has a lower energy consumption. Cavity wall insulation was installed in 2018. All rooms have double glazing (including all bedrooms) and a new, energy-efficient central heating boiler with smart thermostat was installed in November 2020. Thanks to these facilities, the house has obtained energy label B. The house is well maintained, has a light interior and is ready to move in.

Particularities:
- A spacious corner house in Eindhoven - Noord, in the popular Heesterakker district
- Beautiful Mediterranean front garden landscaped under architecture (2020)
- The entire ground floor has a marble floor, with underfloor heating in the living room.
- 5 bedrooms
- New Remeha central heating boiler (November 2020) with smart thermostat
- All living areas with mosquito nets on windows.
- Southwest facing garden with practical canopy
- Year of construction 1976
- Plot: 183 m2
- Living area: 132 m2
- Content of the house: 445 m3
- Located in a quiet residential location on a dead end courtyard, near shops, schools, nature reserve / park De Dommel, and connection to various highways.

Garden front:

The beautiful, low-maintenance Mediterranean front garden was laid out in 2020, with various surfaces with purple-white permanent plants and equipped with an underground irrigation hose.

Ground floor:

You enter the bright hall through a covered entrance. The hall has a false ceiling with spotlights, a wardrobe niche, heating with thermostat and toilet.

The living room is accessible through the hall. The L-shaped living room is spacious and the large windows let in plenty of daylight. The room has a light, marble floor and has comfortable underfloor heating, supplemented by radiators. The meter cupboard is accessible from the living room and has 10 groups, 2 earth leakage switches and 1 power switch (3 phases).

All windows on the ground floor and 1st floor are fitted with (anti-pollen) screens.
Under the stairs is a practically arranged storage space, which is equipped with shelves, and where the pump and distributor of the underfloor heating are located.

From the living room there is free access to the kitchen, which also has a marble floor and an additional radiator.
The kitchen is equipped with a white kitchen design, corner unit, with spacious lower and upper cabinets, two sinks, gas cooking, a stainless steel extractor hood (2019), an electric oven (2019) and a stainless steel Miele dishwasher. The kitchen also has plenty of daylight through the window next to the sink, with a beautiful view of the garden. The kitchen has a false ceiling with spotlights.
The backyard is accessible through the kitchen.

First floor

The first floor can be reached via the staircase, which is situated in the living room. The landing on the first floor gives access to three bedrooms and the bathroom.

The bedroom at the front of the house is approx. 15m2 and has a large built-in wardrobe with mirror doors. There is also the possibility to realize a sink (water connection and sewerage are available).
The bedrooms at the rear of the house are approximately 11.5 m2 (the master bedroom) and approximately 9.5 m2 (small bedroom). The small bedroom has a shutter. All bedrooms are pleasantly light through the large windows and fitted with blinds.

The spacious bathroom is fully tiled and equipped with a bath, a toilet, double sink, a shower with thermostat, a lowered aluminum ceiling with spotlights and a large mirror.

The hall and bedrooms on this floor have a laminate floor. All radiators are fitted with thermostatic valves.

Second floor

A fixed staircase leads to the landing of the roof floor. The connections for a washing machine and dryer are located in the open space adjacent to this landing. The landing on this floor gives access to two spacious bedrooms, both of which have wide dormer windows, allowing plenty of daylight to enter and creating extra space in these rooms. The rooms can be used as a bedroom, but can also be perfectly arranged as a work or hobby room. In both rooms there is additional practical storage space behind the knee bulkheads.

In the attic there is a spacious storage room where the new Remeha boiler is installed.

The laundry area has a PVC floor, the hall and the two bedrooms have laminate flooring.

Garden at the back

Due to its southwest orientation, the garden is a wonderful place to stay, beautifully landscaped with a terrace, lawn and borders with various permanent plants. There is privacy due to the closed garden fences on the sides of the plot and the storage room at the rear.
At the rear of the house, a beautiful roof (with LED lighting) has been installed over the entire width of the plot, with a depth of 3 meters. This canopy is not only practical for keeping things dry, but is also a wonderful location to relax and enjoy the garden in the afternoon and evening sun. There is a wooden platform under the roof and it is also equipped with a handy outside tap.

In the back of the garden is a large storage room where you can store bicycles and garden supplies, with shelves on two sides. There is also electricity in the storage room. In the boundary on the south side, a wide gate has been provided for access to the Siciliëpad and the Florencelaan.

Location
The living environment is exceptional: on the edge of a protected nature reserve, but still in the city. You live here in a quiet courtyard with lots of parking, from where you can reach the highways a short distance.

So tranquility around the house, close to nature and yet all amenities, such as shops, football fields, tennis park, schools (primary schools within walking distance and several secondary schools within 1 to 3 km away) and supermarkets within easy reach.

SURROUNDINGS
The City of Light Eindhoven is located in the southeast of the province of North Brabant and has more than 200,000 inhabitants. This makes it the 5th city in the Netherlands. Traditionally an industrial city and now well known by Philips, DAF and PSV in particular. As a university city, Eindhoven may also be there with the Technical University, the Design Academy and various colleges. Today, partly due to the High Tech Campus, Eindhoven functions as the center of technology in the south of the Netherlands. Eindhoven is accessible by various highways (A2, A50, A67) and with Eindhoven Airport, this Brabant city is also easily accessible by plane. A vibrant city where annual events such as the Dutch Design Week, the Eindhoven Marathon and the GLOW International Light Festival attract thousands of visitors.

Have you become curious? Then make a viewing appointment with Ron van den Berk 088-2002000.

Lees meer

Overdracht

Status

Verkocht onder voorbehoud

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort Woonhuis

Eengezinswoning, Hoekwoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1976

Soort dak

Zadeldak Pannen

Kadastrale gegevens

Volle eigendom, gemeente Woensel, sectie C, nummer 3182 , perceeloppervlakte: 183 m2

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte

131m2

Externe bergruimte

12m2

Perceeloppervlakte

183m2

Inhoud

446m3

Indeling

Aantal kamers

6 kamers (waarvan 5 slaapkamers)

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Badkamervoorzieningen

Ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel, wastafelmeubel

Voorzieningen

TV kabel

Energie

Energielabel

B

Isolatie

Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

Verwarming

Cv-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk

Warm water

Cv-ketel

CV Ketel

2020, Eigendom

Buitenruimte

Ligging

Aan rustige weg, In woonwijk

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Achtertuin

55m2 (8,5 m2 diep en 6,5 m2 breed)

Ligging tuin

westen

Bergruimte

Soort berging

Vrijstaand steen

Voorzieningen

Voorzien van elektra

Garage

Soort

Geen garage

Parkeren

Soort

Openbaar parkeren

Alle kenmerken
Foto 1 van 31

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.