Huis kopen? 3 woningen gevonden

3 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Bolsterslag 10 te Nieuwleusen

  Bolsterslag 10

  € 453.000

  7711MZ, Nieuwleusen

  Vrijstaande woning van 188 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Meidoornstraat 12 te Nieuwleusen

  Meidoornstraat 12

  € 314.000

  7711KV, Nieuwleusen

  Vrijstaande woning van 148 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Burg.Mulderlaan 4 te Nieuwleusen

  Burg.Mulderlaan 4

  € 899.000

  7711XA, Nieuwleusen

  Vrijstaande woning van 510 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht


Huis kopen in Nieuwleusen

Wilt u een huis kopen in Nieuwleusen? Zoek dan in Nieuwleusen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Nieuwleusen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Nieuwleusen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Nieuwleusen

Het komt veel voor dat iemand die in Nieuwleusen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Nieuwleusen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Nieuwleusen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Nieuwleusen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Nieuwleusen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Nieuwleusen? Bekijk dan de koopwoningen in Nieuwleusen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Nieuwleusen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle