Huis kopen? 6 woningen gevonden

6 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Veldbloemlaan 81 te Vleuten

  Veldbloemlaan 81

  € 225.000

  3452CK, Vleuten

  Appartement van 94 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging

 • Hoofdfoto Waterbieslaan 108 te Vleuten

  Waterbieslaan 108

  € 345.000

  3452AR, Vleuten

  Eindwoning van 130 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Parkweg 36 te Vleuten

  Parkweg 36

  € 1.395.000

  3451RK, Vleuten

  Vrijstaande woning van 256 m²

  Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen

 • Hoofdfoto Pastoraleperenlaan 22 te Vleuten verkocht

  Pastoraleperenlaan 22

  € 449.000

  3452EB, Vleuten

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 147 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging

 • Hoofdfoto Waterbieslaan 89 te Vleuten verkocht o.v.

  Waterbieslaan 89

  € 300.000

  3452AN, Vleuten

  Tussenwoning van 141 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto De Geer 4 te Vleuten verkocht

  De Geer 4

  € 195.000

  3451KA, Vleuten

  Appartement van 65 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Vleuten

Wilt u een huis kopen in Vleuten? Zoek dan in Vleuten en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Vleuten, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Vleuten, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Vleuten

Het komt veel voor dat iemand die in Vleuten een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Vleuten en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Vleuten

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Vleuten gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Vleuten? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Vleuten? Bekijk dan de koopwoningen in Vleuten bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Vleuten!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst Ut, Groenekan, Hagestein, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis Ter Heide, IJsselstein, Kamerik, Kockengen, Leersum, Leusden, Loenen aan de Vecht, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nigtevecht, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Rhenen, Soest, Soesterberg, Tull en 't Waal, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Zeist