Jouw makelaar in Breda, Makelaarsland

Het verkopen van je woning, of vinden van jouw droomhuis in Breda regel je snel met NVM makelaar Makelaarsland!

Jouw makelaar in Breda

Makelaarsland helpt jou met de verkoop of aankoop van je woning in Breda. Wij werken net iets anders dan andere makelaars. En dat is helemaal in jouw voordeel:

  • Wij vragen namelijk voor verkoop of aankoop een vast en laag tarief, ongeacht de waarde van je woning. Zo bespaar je tot duizenden euro’s op Makelaarskosten.
  • Je kunt zelf kiezen hoeveel je bespaart. Ga je je huis verkopen? Kies dan tussen Makelaarsland Lokaal en Makelaarsland Online
  • Je bent altijd op de hoogte. Wij hebben super handige tools waarmee je 24/7 op de hoogte bent.

Verkoopmakelaar in Breda

Ga je verkopen? Dan kun je zelf kiezen hoeveel je bespaart. Wil jij de meest volledige service waarbij jouw makelaar ook de bezichtigingen voor je doet? Dan is Makelaarland Lokaal iets voor jou. Patrick verzorgt dan de verkoop voor jou. Hij is onze Makelaarsland Agent in Breda. Hij komt uit de regio en werkt al sinds 1999 in de makelaardij!

Heb jij concrete verkoopplannen? Maak kennis met Patrick, en ontdek meteen wat de waarde van jouw woning is.

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 voor prijs/kwaliteit. Je bent dus in goede handen.

Besparen op je makelaarskosten

Wil je nog meer besparen? Dat kan met Makelaarsland Online! Jouw makelaar regelt dan alle ingewikkelde zaken voor je zoals: de waardebepaling, juridische rompslomp en de onderhandelingen. Jij helpt zelf mee door de bezichtigingen te verzorgen. Op die manier houden we de kosten laag. Meer weten?

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Onze makelaars verkopen samen meer dan 3.000 woningen per jaar. Genoeg ervaring dus.

Aankoopmakelaar in Breda

Aankoopmakelaar in Breda

Ik ben Patrick, Makelaarsland Agent in Breda. Ik help met de verkoop van je woning in Breda met Makelaarsland Lokaal, maar ook met aankoop. Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Ik kom uit de buurt en weet dus precies wat er in de buurt speelt. Heb je niet zoveel ervaring met het aankopen van een woning? Dan is het een goed idee om een aankoopmakelaar in te schakelen. Ik weet het antwoord op vragen zoals: wat is de woning écht waard? Zijn er (verborgen) gebreken? En wat kan ik het beste bieden?
Heb je aankoopplannen? Ik bied nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging aan.

Gratis meeloopbezichtiging

Over Breda

Breda is bekend door de mooie historische binnenstad. Aan de Grote markt is altijd wat te doen voor wie van het bourgondische leven houdt. Er is veel te kiezen met alle cafés en restaurants. Breda ligt tussen de plaatsen Bavel, Effen, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.