Uw makelaar in Delft: Makelaarsland

Bent u woonachtig in Delft en wilt u graag uw huis verkopen, óf wilt u juist graag in de omgeving van Delft aankopen? Dan wilt u dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Delft: Makelaarsland.

Zoekt u een makelaar in Delft? Ook in Delft kunt u Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar u bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaalt u bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland bent u verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar, maar tegen een veel lager tarief.

Makelaarsland: uw verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Delft

In Delft kunt u bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van uw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Delft. Wilt u ook uw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoopt u uw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Delft.

Waarom uw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  U heeft in Delft de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat u ook kiest, u verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heeft u een makelaar die bij u de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Delft.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijgt u, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die u begeleidt bij het verkopen van uw huis in Utrecht. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt uw makelaar bij u thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  U neemt de makelaar werk uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Uw woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers uw woning in Delft goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in uw regio. Dus ook in de regio Delft.
 • De perfecte bezichtiging
  Onze makelaars nemen u alle verplichtingen die bij de verkoop van een woning in Delft komen kijken uit handen. U doet alleen zelf wat u het beste kunt, namelijk het aanprijzen van uw woning tijdens bezichtigingen. Of u laat dit door Mels doen.
 • Uw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van uw woning in Delft voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat u bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van uw huis, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Delft. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra uw woning definitief verkocht is.
 • Ben u op zoek naar een huis?
  Ook uw huis aankopen doen wij voor u in Delft en omgeving.

Mels neemt u alles uit handen

U wilt een woning in Delft kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij u past. Ik begrijp dat. U ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaalt u! Ik kom graag bij u langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaalt u bij Makelaarsland slechts een vast laag tarief van € 1.290.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de verkoop van uw woning in Delft?

Lees meer over Mels

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.