Jouw makelaar in Delft: Makelaarsland

Ben je woonachtig in Delft en wil je graag je huis verkopen, óf wil je juist graag in de omgeving van Delft aankopen? Dan wil je dit natuurlijk doen met dé NVM makelaar van Delft: Makelaarsland.

Zoek je een makelaar in Delft? Ook in Delft kun je Makelaarsland inschakelen als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Waar je bij vele makelaars courtage betaalt op basis van een percentage van de verkoopprijs, betaal je bij Makelaarsland één vast tarief. Bij Makelaarsland ben je verzekerd van de kwaliteit van een NVM makelaar, maar tegen een veel lager tarief.

Makelaarsland: je verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Delft

In Delft kun je bij Makelaarsland terecht voor de verkoop of aankoop van jouw huis of appartement. Onze makelaars verkopen jaarlijks tientallen huizen in Delft. Wil jij ook jouw woning verkopen? Bij Makelaarsland verkoop je jouw huis met dé moderne manier van verkopen. Maar ook aankoop doen wij in en om Delft.

Waarom jouw huis verkopen met Makelaarsland?

 • Keuzevrijheid
  Je hebt in Delft de keuze om voor ML Online te kiezen of ML Lokaal. Wat je ook kiest, je verkoopt áltijd met de moderne manier van Makelaarsland. Transparant, voordelig en succesvol. Met ML Lokaal heb je een makelaar die bij jou de bezichtigingen verzorgt. Lees meer over ML Lokaal in Delft.
 • Persoonlijke makelaar
  Tijdens het verkooptraject krijg je, zowel bij ML Online als bij ML Lokaal een eigen makelaar die jou begeleidt bij het verkopen van je huis in Utrecht. Bij ML Online is deze makelaar digitaal én telefonisch bereikbaar en altijd 100 % betrokken en op de hoogte. Bij ML Lokaal komt jouw makelaar bij je thuis voor de woningopname en de bezichtigingen.
 • Zelf actief betrokken bij ML Online
  Je neemt de makelaar werk uit handen omdat je zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Jouw enthousiasme en kennis van jouw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij jouw actieve rol bespaar je aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Prominent op funda
  Je woning staat prominent op funda, zodat 100% van de woningzoekers jouw woning in Delft goed kan vinden. Wij informeren ook alle woningzoekers die ingeschreven staan bij Makelaarsland of andere makelaars in jouw regio. Dus ook in de regio Delft.
 • De perfecte bezichtiging
  Onze makelaars nemen je alle verplichtingen die bij de verkoop van een woning in Delft komen kijken uit handen. Jij doet alleen zelf wat je het beste kunt, namelijk het aanprijzen van je woning tijdens bezichtigingen. Of je laat dit door Mels doen.
 • Jouw huis verkopen voor maar € 1.290 aan makelaarskosten met ML Online
  Makelaarsland zorgt voor de verkoop van jouw woning in Delft voor een vast laag tarief van € 1.290. Omdat je bij ML Online een actievere rol speelt bij de verkoop van je huis, betaal je duizenden euro’s minder dan bij de gemiddelde makelaar in Delft. Bovendien worden de makelaarskosten pas verrekend bij de notaris zodra jouw woning definitief verkocht is.
 • Ben je op zoek naar een huis?
  Ook je huis aankopen doen wij voor je in Delft en omgeving.

Mels neemt je alles uit handen

Je wilt een woning in Delft kopen of verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Ik begrijp dat. Je ontvangt deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Hoeveel begeleiding precies? Dat bepaal jij! Ik kom graag bij je langs voor persoonlijk advies. Door onze moderne manier van werken betaal je met Makelaarsland Online slechts een vast laag tarief van € 1.290. Doe je liever zelf niet de bezichtigingen? Dan zorg ervoor dat jij volledig wordt ontzorgd in de vorm van Makelaarsland Lokaal. Je betaalt dan het vaste en lage tarief van €2.780, ongeacht verkoopprijs of ligging van de woning.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen bij de verkoop van je woning in Delft?

Lees meer over Mels

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.